KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Győzelem Budapesten! 2020.08.29. 00:00

  A mérkőzést végig uralva szereztük meg az első győzelmet!

   

  Győzelem Budapesten!
  A szerdai hazai edzőmérkőzés után ezúttal újra idegenben léptünk pályára. Ellenfelünk a keleti csoport egyik éllovasa a Pénzügyőr csapata volt. 
   
  Vig, Markovics, Linder hiányzott ezúttal, akik kisebb-nagyobb sérülés miatt voltak kénytelen kihagyni ezt a meccset. 
  Bemelegített a csapattal ugyan, de pályára nem lépett Halász, aki a Komló elleni meccsen összeszedett sérülés miatt volt kénytelen kihagyni ezt a mérkőzést. 
   
  Pénzügyőr SE - Kozármisleny SE 24-28 (14-17)
  v.: Kovács, Tóth 
  Kozármisleny: Gadányi (k), Grénus 6, Szemmelrock 5, Hornyák 2, Tobak 3, Polics 5, Schäffer 1
  cs.: Kovács, Bácsalmási, Acsai, Németh (k), Halász, Hosszu 1, Scheffer 5
   
  Hétméteresek: 3/3 ill. 6/5
  Kiállítások: 8 és 4 perc
   
  Mérkőzés alakulása: 7.perc 0:6, 18.p 7:14, 42.p 19:21, 53.p 20:27
   
   
   
  Extrán jól mentünk bele a mérkőzésbe. Feszes volt a védelem, kiváló volt a kapus teljesítmény, ötletes és eredményes volt a támadójáték. 
  Az előny folyamatosan nőtt, a csereként pályára lépő játékosok is hozzá tudtak tenni. Jó volt látni, hogy ellenfelünk taktikai húzásaira azonnal volt válasza a szakmai stábnak. A mérkőzést már az első félidőben eldönthettük volna, de ekkor még több kiválóan kidolgozott akciót pontatlanul fejeztünk be. A második félidő elején pontatlan volt a támadójáték, ugyanakkor sikerült egy igen feszes védekezést összerakni, így a hazai csapat nem tudott közelebb jönni. A félidő derekán aztán a támadások is újra jól működtek, míg a védelem és kapus teljesítmény is stabil volt. Sikerült újra jelentősebb előnyt kialakítani amit már nem engedtünk ki a kezünkből, így idegenbeli sikerrel szereztük meg az idei első győzelmünket!
   
  Kovács Tamás: Ez meccs is megmutatta, hogy egyre jobb formába lendülünk, de az is látszik, hogy még rengeteg hibát vétünk. Szerencsére a jó dologból már egyértelműen több van, mint a rosszból! Egyre jobban képet kapok arról kinél mit kell javítani illetve arról, hogy kinél mit kell megerősíteni a tekintetben, hogy jól csinálja. Van még két hetünk. El kell kezdenünk gyorsulni és agresszívabbá válni. Ehhez van időnk és ehhez van egy csapatunk!
   
  Felnőtt csapatunk ezzel lejátszotta az idei utolsó felkészülési mérkőzését. Jövő szombaton már éles meccsen tesztelheti Kovács Tamás és stábja a lányokat, amikor is Liga Kupa mérkőzés hazai környezetben fogadjuk a FGKC Szekszárd csapatát. 
   
  Kozármisleny SE - FGKC Szekszárd
  Kozármisleny Városi Sportcsarnok
  2020.09.05. szombat 18 óra.
  Női Liga Kupa mérkőzés