KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Győzelem - idegenben 2019.11.13. 00:00

  Serdülő III. osztályú csapatunk megszerezte harmadik sikerét

  Győzelem - idegenben

  Szokatlan időpontban, kedden lépett pályára III. osztályú gárdánk a Balaton partján, igaz, igen impozáns környezetben tehette mindezt, hiszen a Kiss Szilárd Sportcsarnok parkettáját koptathatták lányaink, a sereghajtó Siófok KCSE vendégeként. Már az első minutumban megkezdték a gólok gyártását, és nem is álltak meg egészen 17 találatig 25 perc alatt, így már az első félidőben eldöntötték a pontok sorsát. A szünetben 13 találatos előny mellett lehetett újra megbeszélni az aktuális feladatokat, kihívásokat. A második 25 perc során szintén 17 találatot jegyzett a lelkes mislenyi gárda, míg ellenfelünk csak 7 alkalommal találta meg a kapuhoz vezető utat, így magabiztos játékkal, és  meggyőző eredménnyel zsebelték be a lányok a két bajnoki egységet. 

  Bareith Judit érthetően elégedett volt a mérkőzést követően: 1 nap pihenő volt a két serdülő III-as mérkőzésünk között. Kedden már utaztunk is Siófokra. Esélyesként vártunk a mérkőzést, hiszen ellenfelünknek eddig nem sikerült pontot szereznie a bajnokságban. Már az első percektől látható volt a két csapat közti különbség, így sikerült nagyarányú győzelmet aratnunk. Végig magabiztosan játszottunk, örültem, hogy sok gólt tudtunk szerezni, és a védekezés is jól működött.  A második félidőbe kicsit belealudtunk a mérkőzésbe, volt pár hibánk, de összességében meg vagyok elégedve a teljesítményünkkel.

  Siófok KCSE - Kozármisleny SE (4-17) 11-34
  Serdülő III. Osztály 
  Vezette: Finta, Horváth 

  Kozármisleny SE: Gyarmati, Horváth - Köpösdi 3, Török 1, Solymosi, Jelena 2, Bernhardt 5, Lubiczki 3, Szentes 6, Ostrosics 1, Rigó 6, Tóth, Papp-Szentpáli, Bechtel, Pintér 4, Kun 3 
  Edző: Bareith Judit