KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Győzelem idegenben 2020.10.05. 00:00

  Szigetszentmiklóson lépett pályára Ifjúsági II. osztályú csapatunk

  Győzelem idegenben

  Nem túl jó előjelekkel vágott neki a csapat a túrának, hiszen különböző okok miatt 10 játékos állt rendelkezésre az összecsapás lejátszására. Ennek ellenére nem feltett kézzel mentek bele a meccsbe játékosaink, sőt! Az első játékrész végére már 2 találatos előnyt könyvelhettünk el, ám a szünet talán rosszkor érkezett a mi szempontunkból. Az újraindítás után a hazai gárda ragadta magához a kezdeményezést, és a vezetést is. Egy 4-0-ás szériát követően 2 találatra hízott az előnyük. Szerencsére lányaink még ekkor sem adták fel, ezt követően összekapták magukat, s egy 0-5-ös rohammal visszavették a vezetést, amit aztán már nem adtak ki a kezükből. Bár feljött még az ellenfél döntetlenre, nem tudott ismét fordítani, ezzel pedig a mi zsebünkben landolt a két pont. 

  Beliczay József: Megfogyatkozott csapatunk tiszteletreméltó győzelmet aratott a Szigetszentmiklós csapata ellen. A lányok óriásit küzdöttek. Voltak kiemelkedően jó teljesítmények. Gratulálok a csapatnak! Csak így tovább!

  Szigetszentmiklós NKSE - Kozármisleny SE 23-28 (13-15) 
  Ifjúsági II. osztály 
  Vezette: Bab, Bodó 

  Kozármisleny SE: Harmati - Tornyos, Bihari 6, Kornfeld 1, Sasvári, Pál-Kovács 1, Verebes 9, Bálványos 4, Cseri 6, Tóth 1 
  Edző: Beliczay József, Fekete Tamás