KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Győzelemmel szeretnénk búcsúzni 2018.12.07. 00:00

  A DKKA fiataljai jönnek szombaton.
  Győzelemmel szeretnénk búcsúzni
  Helyezésekről döntő meccs vár Gadányi Majáékra az idei ősz utolsó mérkőzésén, hiszen a tabellán közvetlenül mögöttünk álló dunaújvárosi Akadémia csapata látogat Kozármislenybe.
   
  dkk2.jpg
   
  Ellenfelünk csapata a 16-18 éves korosztályra épül. Tehetséges fiatal játékosok szerepelnek ott, akik tavaly az NB II. megnyerésével harcolták ki a jogot, hogy az NB I. B felnőtt mezőnyében indulhassanak. Nem lesz ismeretlen az edzőjük. A DKKA kispadján az a Vártok Ákos ül, aki két évig irányította felnőtt csapatunkat is. Legeredményesebb játékosai a jobbszélső Mihályi és a középső területeken játszó Koronczai. Lendületes, modern kézilabdát játszik szombati ellenfelünk.
   
  Nehéz meccsre számítok – kezdte gondolatait csapatunk edzője, Kovács Tamás. – A fiatalok mindig kiszámíthatatlanok és megalkuvást nem tűrően küzdenek az utolsó pillanatokig. Nem eshetünk újra abba a hibába, mint legutóbb. Sokkal nagyobb pontossággal, játékfegyelemmel kell kézilabdáznunk, ha meg akarjuk szerezni a két pontot.
   
  A csapatban sérült játékos nincs. Vig a betegsége miatt biztos kimarad és ezúttal a fiatalok sem léphetnek pályára, mert nekik a múlt héthez hasonlóan NB II.-es meccsük lesz Balatonbogláron.
  Alapvetően tehát adva van minden a jó meccshez! Jó ellenfél, jó hazai csapat, sok szurkoló!
  Ne maradj le Te se!
   
  Kozármisleny SE–DKKA U19 Női NB I/B mérkőzés
  Kozármisleny Városi Sportcsarnok
  2018. december 8. szombat 18 óra
  A mérkőzés játékvezetői: Őri Erika, Pozdena Erika