KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Győzelemmel zárt aranyérmes csapatunk 2018.05.23. 00:00

  A Baranya megyei felnőtt bajnokság utolsó fordulójában éppen egymással játszott két csapatunk: a bajnoki címet megszerző juniorok kilenc góllal győztek a Kozármisleny III. ellen.

  Győzelemmel zárt aranyérmes csapatunk

  Az nem volt kérdés, hogy ki nyeri majd a meccset, s a Gyulay László által irányított junior csapatunk magabiztosan meg is szerezte a két pontot. Mindez azonban már nem osztott, nem szorzott a végelszámolásnál, juniorjaink ugyanis már korábban megnyerték a bajnokságot, a Kozármisleny III. pedig a kilencedik helyen zárt.

  Jó felfogásban, kissé tartalékosan is magabiztosan győztünk, helyenkènt kifejezetten szépen is játszottunk – értékelt Gyulay László, a Kozármisleny SE Junior csapatának edzője. – Gratulálok a lányoknak az egész szezonhoz, mert nagyon szépen dolgoztak, és kihoztak magukból mindent.

   

  Kozármisleny SE Junior – Kozármisleny SE III. 31-22 (19-11)

  Baranya megyei felnőtt női bajnokság. Kozármisleny SE Junior: Bocskor – Köpösdi 1, Lazic 10, Bánfai 5, Fledrich 3, Bácsalmási 1, Ancil 2. Csere: Kasziba 2, Szklenár 2, Váradi 5, Müllerlei, Wichmann, Pocsay.

  Edző: Gyulay László.

  Kozármisleny SE III.: Bárány 1, Nagy A. 1, Körösztúri 2, Tóth, Szalay 2, Hoffmann 3, Erb 1, Szikla, Keményfi 3, Studi-Lukács 7, Almásiné Gerényi 2.