KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Győzelemmel zártuk az őszi szezont! 2020.12.12. 00:00

  Megyei rangadóval zárult számunkra az őszi szezon, a Liga Kupában a Moháccsal találkoztunk, s ötgólos győzelmet arattunk.


  Győzelemmel zártuk az őszi szezont!

  Csapatunkból többen is hiányoztak ezen a mérkőzésen, de akik pályára léptek, mind odatették magukat. Nagyon fontos volt, hogy Vig Vivien remek kapusteljesítménnyel segítette társait, akik végig fegyelmezetten, koncentráltan kézilabdáztak. Az első félidőben kétgólos előnyt dolgoztunk ki a Moháccsal szemben, a folytatásban aztán növeltük az előnyünket, s végül öttel nyertünk – ez volt Zdenko Kordi első mislenyi győzelme vezetőedzőként.

  Zdenko Kordi: – Amit a mérkőzésre elterveztünk ma, a lányok nagyrészt végrehajtották. Az elsődleges cél az volt, hogy megnézzük, hol tartunk két hét munka után, és hogy lássuk, bizonyos dolgokat tudunk, tudtunk-e korrigálni a NEKA elleni meccshez képest. A feladat az, hogy látsszon a héten elvégzett munka a mérkőzésen! Úgy gondolom, hogy érdekes összecsapás volt, a Mohács jó csapat, mindkét együttes számára hasznos volt ez a hatvan perc. Örülök, hogy az őszi szezont győzelemmel zártuk. Gratulálok a játékosoknak a hozzáállásért, illetve azért, hogy amit megbeszéltünk, megpróbálták betartani!

  Kozármisleny SE–Mohácsi TE 1888 24-19 (12-10)
  Liga Kupa, F csoport.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Németh (kapus), Grénus 1, Kovács V. 4, Szemmelrock 1, Köpösdi, Polics 3, Takács 1, Halász 3, Hosszu 5, Fledrich, Péter P. 4, Tobak 1, Linder 1.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.