KOZÁRMISLENY SE

handball team

  “Győzni akartunk” 2019.05.03. 00:00

  A Győri Audi ETO KC II-es csapatát láttuk vendégül a serdülők I. osztályú küzdelmeiben.

  “Győzni akartunk”

  Serdülő lányaink az “életükért” küzdenek, és ez meg is látszott a tegnapi mérkőzésen. Megvolt az akarat, megvolt a küzdelem. Ha a végrehajtásba csúszott is hiba, megbocsájtották ezt a lelkesen szurkoló nézők, érezvén, hogy a játékosok kiteszik a szívüket, lelküket a pályára. Érkezett is a plusz energia, illetve a koncentrált játék, aminek eredményeképpen egy pár perces megingást leszámítva magabiztosan kézilabdázott serdülő gárdánk, magához ragadva a vezetést is a félidei szünet idejére. Amilyen jól zárult az első 25 perc, olyan rosszul indult a második. Bent ragadtunk az öltöző melegében, a harcos győri csapat pedig nem volt rest, ki is használta rögvest a hibáinkat, illetve a bizonytalanságunkat. Egy találatnál jobban szerencsére így sem tudtak meglépni, mi pedig kezdhettük újra, amit felépítettünk az első játékrészben. Az egyébként is gólszegény mérkőzésen sok helyzet, ziccer maradt kiaknázatlan, így a vezetést bár visszavettük, nem sikerült azt magabiztossá tenni, aminek meg is lett a böjtje. Visszazárkózott az ETO, előbb 17-17 -es állásnál értek utol minket, majd 18-18 -nál, az utolsó percben, így már nem maradt esély a két pontra. Maradt hát az egy, ami szintén sokat érhet még a végelszámolás során!

  Elhittük és megdolgoztunk ezért az egy pontért, a sok munka amit az év elejétől belefektettek a lányok most kezd kamatozni, lehet kicsit későn, de annál jobban akarja a csapat az I. osztályban maradást. - Kezdte Borbándi István. - Jól kezdtünk a mérkőzésen a támadásaink és a védekezésünk kimagasló volt, egy kisebb  hullámvölgyet leszámítva a félidő a miénk volt. A második etap elejét elkapkodtuk, és a Győr átvette a vezetést, amit gyorsan egalizáltunk, és két gólos előnyre tettünk szert. Ez minket zavart meg. A támadásainkat elkapkodtuk, ziccerek maradtak ki és eladott labdák jellemezték a támadásainkat, de a védelem szilárd maradt. A végjátékba nem tudtunk újítani, ámbár közelebb voltunk a győzelemhez, igazságos döntetlennel ért véget a játék. Amire vágytam már régen, azt az öltözőben tegnap megkaptam, "GYŐZNI AKARTUNK" mondták a lányok, ez mindennél többet jelent számomra. - Zárta mondandóját serdülőink edzője.

  Kozármisleny SE - Győri Audi ETO KC II. (10-9) 18-18
  Serdülő I. Osztály
  Vezette: Csányi Tibor, Drinóczi Balázs

  Kozármisleny SE: Hausznek, Wichmann - Dézsi N., Ancil 1, Kornfeld, Dézsi F. 7, Bihari, Bálványos, Takács 2, Váradi, Köpösdi 3, Bácsalmási, Grosics 3, Jarjabka 2, Danis
  Edző: Borbándi István