KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Győzni szeretnénk Mohácson is! 2021.10.01. 00:00

  Három forduló után hibátlan teljesítménnyel áll a tabella élén felnőtt csapatunk az NB I. B Nyugati csoportjában. A negyedik körben megyei rangadó vár ránk, a Mohácsi TE 1888 vendégei leszünk – bízunk benne, hogy a Duna-parton is megszerezzük a két pontot!

  Győzni szeretnénk Mohácson is!

  El vannak kényeztetve manapság a kozármislenyi sportszeretők. Felnőtt csapatunk mindhárom eddigi bajnokiján sikerrel vette az akadályokat, megszerezte mind a hat pontot, ezzel a tabella élén áll, s ha győzünk Mohácson, ott is maradunk. Az NB III-as futballistákat pedig egy Makó elleni győzelem választja el az első helytől: ha vasárnap nyernek hazai pályán, ők is éllovasok lesznek! Sporttörténelmi pillanatok ezek Kozármislenyben!

  De visszatérve a kézilabdához: biztos, hogy nem lesz egyszerű dolgunk Mohácson! Bár a leendő házigazdák nem kezdték jól a szezont, hiszen három fordulót követően még nincs győzelmük, mindez mit sem számít: a megyei rangadón az dönt, hogy abban a hatvan percben ki akarja jobban a sikert, és ki fog ki jobb napot. Nagyon reméljük, hogy mi leszünk azok!

  – A bajnokság elején sok érdekes, bizonytalan végkimenetelű mérkőzést láthattunk, amelyek szoros eredményeket hoztak – fogalmazott vezetőedzőnk, Zdenko Kordi. – A Mohács szinte ugyanazzal a kerettel vágott neki a bajnokságnak, mint az előző szezonban, ami biztos, hogy az előnyére válik. Nálunk ehhez képest sok változás történt, ezért szükségünk lesz még némi időre, hogy összecsiszolódjunk. Vannak betegeink, megvannak a problémáink, ami tovább nehezíti azt, hogy mihamarabb összeszokjon a csapat. Minden ellenfelünket tiszteljük, így a Mohácsot is, de hiszünk magunkban!

  Nem mellesleg: abban is hiszünk, hogy szurkolóinkkal közösen sikerül majd kiharcolni a győzelmet! Csapatunk az eddigi három forduló során előbb nyert Komáromban, majd legyőzte otthon a Győri Audi ETO KC U19-et, idegenben pedig a Szombathelyi KKA U19-et. Ilyen kezdésről álmodtunk, bízunk benne, hogy szombaton ugyanezen az úton folytatjuk!

  Hajrá, Misleny!

   

  Október 2., szombat, 18.00: Mohácsi TE 1888–Kozármisleny SE.

  Mohács, Városi Sportcsarnok.

  Játékvezetők: Szöllősi Dalma, Szöllősi Stella.