KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Győztünk a bajnoki rajt előtti főpróbán! 2021.09.07. 00:00

  Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését felnőtt NB I. B-s csapatunk a bajnoki rajt előtt: négy góllal nyertek a lányok a Pénzügyőr ellen.

  Győztünk a bajnoki rajt előtti főpróbán!

  A bajnoki rajt itt van már a nyakunkon. Utolsó felkészülési mérkőzésünket játszottuk a nyitány előtt, és nyugodtan kijelenthetjük, a főpróba jól sikerült: négy góllal nyertünk a Pénzügyőr ellen. Csapatunkon folyamatosan látszik a fejlődés, ezt a folyamatot kell továbbvinni a bajnokságra is.

  – Voltak pillanatok, amikor már azt játszottuk, amit szeretnénk látni a későbbiekben – értékelt vezetőedzőnk, Zdenko Kordi. – Az újoncok egyre jobban illeszkednek a játékunkba. Mindkét fél számára hasznos meccset játszottunk. Az előttünk álló mérkőzéseken folytatjuk tovább a munkát, a csapat összecsiszolását.

  (A kapusok neve mögött a kapura ment lövés/védések száma szerepel, míg a mezőnyjátékosoknál a kapura lövések/gólok száma.)

   

  Kozármisleny SE–Pénzügyőr SE 26-22 (15-11)

  Felkészülési mérkőzés. Kozármisleny SE: Ferenczi (kapus) 28/10, Tóth I. (kapus) 5/1, Schäffer 2/2, Markovics 1/1, Grénus 1/1, Varga 5/5, Bánhidi 2/2, Szabó 1/1, Scheffer 8/2, Brettner 4/2, Hornyák 3/2, Halász 3/2, Péter P. 1/1, Szemmelrock 9/5, Leitner, Kovács
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.

   

  Csapatunk szombaton 15 órakor kezdi meg a 2021-2022-es szereplését az NB I B-s bajnokságba az újonc Komárom otthonában.

  Reméljük, hogy idegenbe is elkísérük hűséges szurkolóink csapatunkat.

  A szombati mérkőzés felvezetőjét pénteken olvashatjátok honlapunkon!

  Addig is: #csakamisleny