KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Győztünk a tavaszi bajnoki rajton 2020.02.09. 00:00

  Felnőtt csapatunk sikerrel vette az első tavaszi bajnoki akadályt, jó tempót diktáltunk a Dorog elleni mérkőzésen, aminek kilenc gólos győzelem lett az eredménye.

  Győztünk a tavaszi bajnoki rajton

  A Dorog otthonában kezdte felnőtt csapatunk a tavaszi szezont, s miután ez azt jelentette, hogy a sereghajtóval találkoztunk, természetesen győzelmet, két pontot vártunk a rajton. Meg is lett a két pont, ráadásul nem is akárhogyan: bár voltak hibáink, jó játékkal, erős tempót diktálva, magabiztosan nyertünk. Az első félidőben négy gólos előnyre tettünk szert, a folytatásban pedig tovább nőtt a különbség, s végül kilenccel, 34-25-re győztünk.

  Szép volt, lányok!

  Kovács Tamás: – Rengeteg kérdés motoszkált a fejemben a mérkőzés előtt. Ezen a héten az emóciókat tekintve voltunk nagyon mélyen és voltunk nagyon magasan. Komolyat melóztunk, de a csapatban benne volt, hogy az utolsó három Liga Kupa-meccsen nem igazán ment a játék. Hosszú volt az út a mérkőzésre, így nagy kérdés volt számomra, hogy milyen ütemben kapjuk el a kezdést. Szerencsére a csajok kizárólag a meccsre koncentráltak, és ahhoz képest, hogy ez első bajnoki volt, igen jó tempót sikerült diktálni. Az az igazság, hogy ez volt a hibánk is, mert nem voltunk elég pontosak és türelmesek, így hiába jött egy-egy jó labdaszerzés, védekezés, védés, nem tudtunk ellépni a hazaiaktól. A kapuban Radochay beállásával jött egy plusz, így azért a félidőre sikerült előnyt kiharcolnunk. A folytatásban aztán kijött a két csapat közti különbség. A védekezés egyre magabiztosabb lett és a támadásszervezések is jó ütemben sikerültek. Hibáztunk ugyan párszor, de egy pillanatig sem forgott ekkor már veszélyben a győzelmünk. Külön öröm számomra, hogy minden mezőnyjátékos pályán volt és mindenki eredményes is volt. Halász Betti újra remekül kézilabdázott és Hornyák is igen jól szállt be a meccsbe. De a hangsúly a csapatmunkán volt! Jó volt hallani a kispadot, ahogy együtt élt a játékkal, és persze külön köszönet a bennünket elkísérő szurkolóknak. Meggyőződésem, hogy léptünk előre, és ezen azért nem csodálkozom, mert remek sportolóink vannak, akik nagyon komolyan veszik a melót! Jövő szombaton hazai pályán kell folytatnunk a pontgyűjtést!

  Dorog ESE–Kozármisleny SE 25-34 (14-18)
  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport, 12. forduló, Dorog.
  Vezette: Nagy Ferenc, Túróczy József.
  Kozármisleny SE: Németh – Hosszu 1, SZEMMELROCK 4, HALÁSZ 5, Linder 2, Polics 7, SCHAFFER 3. Csere: RADOCHAY (kapus), Vig (kapus), Grénus 2, Markovics 1, Leitner 2, HORNYÁK 5, Réti 2.
  Vezetőedző: Kovács Tamás.

  Az eredmény alakulása. 9. perc: 2-5, 14. perc: 7-7, 25. perc: 10-15, 35. perc: 17-20, 46. perc: 19-26, 54. perc: 24-31.

  Hétméteresek: 5/4, ill. 4/4.

  Kiállítások: 6, ill. 6 perc.