KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Győztünk és továbbjutottunk! 2018.09.13. 00:00

  Az első félidőben mindent kihagytunk, amit ki lehet, a szünet után azonban nagyon összeszedtük magunkat, s végül magabiztos győzelmet arattunk a Magyar Kupa első fordulójában.

  Győztünk és továbbjutottunk!
  A vártnál nehezebben alakult a mérkőzés, elsősorban a védekezésbeli fegyelmezetlenségünk, másrészt a támadásaink pontatlansága miatt – értékelt vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Ami dicséretes volt, hogy végig nagy tempót diktáltunk, amit a hazai csapat az első félidő húsz-huszonkettedik percéig tudott tartani. A második félidőben teljesen más szellemben léptünk pályára. Extra volt, amit hátul csináltunk. Pillanatok alatt egalizáltuk az eredményt és az első félidei hatgólos hátrányból hatgólos előnyt csináltunk. Örülök annak is, hogy végül mindenki pályára léphetett. Köszönöm a bennünket elkísérő szurkolóknak, hogy ismét végig kitartottak mellettünk. Van még pár napunk, hogy teljesen felkészülhessünk a bajnoki nyitányra.

   

  Rinyamenti KC – Kozármisleny SE 27-31 (15-11)

  Női kézilabda Magyar Kupa, első forduló. Kozármisleny SE: Radochay – HOSSZU 7, Gulya 3, Szemmelrock 2, POLICS 8, PALOTÁS 2, Markovics. Csere: GADÁNYI (kapus), Vig (kapus), Halász 5, PÉTER P. 3, Tóth T. 1, Schäffer, Réb, Ragoncsa, Linder.

  Vezetőedző Kovács Tamás.