KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Hajrá az őszi dobogóért 2018.11.30. 00:00

  Nagyatádon kell tovább gyűjtögetni a pontokat annak érdekében, hogy csapatunk továbbra is versenyben maradjon a dobogóért.

  Hajrá az őszi dobogóért
  Ehhez azonban az ETO-nak is buknia kell.
   
  A múlt szombati, Haladás elleni mérkőzés a kísérletezés jegyében zajlott, ahol a fiatalok kaptak több lehetőséget a gyakorlásra. Ők ezúttal nem tudnak csatlakozni a kerethez, mert az NB I. B-s mérkőzéssel egy időben hazai pályán az NB II-es felnőttek mezőnyében kell helytállniuk a Tamási csapata ellen.
  rinya2.jpg
  Szerencsére a korábbi sérültek felépültek, így Kovács Tamás csapata teljes kerettel utazhat Nagyatádra. Illetve: majdnem teljessel.
   
  A mezőnyjátékosok közül mindenki felépült ugyan, de Radochay és Vig betegek. Bea rendben lesz, Vivi valószínűleg nem. Viszont ez a hét végre olyan volt, ahol érdemi munkát is tudtunk végezni. Bár egy-két játékosomnál érezhető, hogy fejben kezd elfáradni.
   
  A 9. helyen álló Rinyamenti KC csapatához látogatunk. Sima lesz?
   
  Szó sincs erről. Egy nagyon gólerős csapat lesz az ellenfelünk, ahol több kiváló játékos is játszik. Emellett ők lesznek hazai pályán. Nagyon sok fog múlni a védekezésen, hiszen egy olyan csapat ellen játszunk, amely képes 28-29 gólt lőni meccsenként. Ha a védekezésünk és a kapusteljesítmény rendben lesz, akkor el fogjuk hozni a két pontot.
  Örömhír tehát, hogy végre újra együtt a keret. További jó hír, hogy sikerült balkezes jobbszélsőt igazolnia csaptunknak.
   
  Hosszu Bogi kiesése több szempontból is fejtörést okozott. Nemcsak a játéktudása hiányzik a jobb oldalról, hanem a mentalitása is. A sérülése után körbenéztünk a játékospiacon és hatalmas szerencsénk volt. Grénus Gréta ugyanis pont az előtte levő napokban mondta fel szerződését Szekszárdon, így tettünk neki egy ajánlatot, amit elfogadott. Nagyon sok szempontból beleillik a koncepciónkba. Fiatal, baranyai kötődésű (mecseknádasdi) sportoló.
   
  Grénus_Gréta.png
  Gréta, aki 2-es mezben fog majd pályára lépni, fiatal kora - 22 éves - ellenére már tapasztalt játékosnak mondható. Eddig 136 alkalommal lépett pályára NB I. B-s felnőtt mérkőzésen, amelyeken 372 gólt szerzett. Posztja alapvetően jobbszélső, de védekezésben a kettes pozícióban is helytáll.
   
  Sok sikert kívánunk neki a bemutatkozáshoz! Bízunk benne, hogy győztes csapat tagjaként teheti meg ezt szombaton!
   
  Rinyamenti KC–Kozármisleny SE női NB I. B bajnoki mérkőzés
  2018. december 2., 18 óra
  Nagyatád, Városi Sportcsarnok, Szent István park 2.
  Játékvezetők: Barna Viktor, Kovács Bence