KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Harcos meccsen maradtunk alul a NEKA ellen 2020.12.18. 00:00

  Egyre markánsabban jelennek meg ifi csapatunk játékában az új tanult elemek

  Harcos meccsen maradtunk alul a NEKA ellen

  Lejátszotta idei utolsó mérkőzését Gyulay László ifi I.osztályú csapata. Az igen hektikusra sikeredett félévben mi már annak is örülünk, hogy játszhattunk.

  A mérkőzésen ugyan a boglári Akadémisták nyertek, de csapatunk egész mérkőzésen jó hozzáállással kézilabdázott. Különösen örömteli, hogy az év elején meghatározott szakmai célokból egyre tőbb valósul meg mérkőzés szituációkban is!

   

  Kozármisleny SE - NEKA 22:27 (11:15) v. Snóbli B., Snóbli Gy.

  Kozármisleny: Bocskor (k), Wichmann (k), Kovács V. 4, Varga G., Köpösdi Zs. 5, Bácsalmási B., Obendorf 2, Pocsay 1, Dézsi 3, Fledrich 3, Takács I. 1, Takács V. 3, Váradi Zs., Kasziba B., Grosics G., Ancil F.

  Hétméteresek: 3/3 és 5/3

  Kiállítások: 2 és 4 perc

   

  Gyulay László: Ismét nagyot küzdöttünk,de az első félidő derekán elkövetett hibáinkat könyörtelenűl kihasználta ellenfelünk! A második félidőre ismét nyilta tettük a találkozót,de a döntő pillanatokba ziccereket hibáztunk.De ez az a játék,amire építhetünk a jövőben! Csak gratulálni tudok a lányoknak,mert majdnem egy éve veretlenek voltunk hazai pályán. Mindenkinek boldog,békés ünnepeket,és egészségben teljes új évet kívánunk!