KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Három hét után újra hazai pályán! 2019.10.04. 00:00

  Szép szeptember után eredményes októberben bíznak Halmaiék: ehhez a Győrt kell először legyőzni.

  Három hét után újra hazai pályán!

  Két–két győzelem a bajnokságban és a Liga Kupában, valamint búcsú a Magyar Kupában. Így tervezted a kezdést? – tettük fel a kérdést felnőtt csapatunk vezetőedzőjének, Kovács Tamásnak.

  A Magyar Kupa vereséget nem terveztük, de benne volt a pakliban. A többit így terveztük. Bejött, így most mindkét sorozatban ott tartunk, ahol tartani szerettünk volna.


  Emlékezetes meccsen – időn túli hétméteressel – győztük le hazai pályán a Dorog csapatát, majd átgázoltunk a DKKA U19-es lányain. Melyik arcát fogja mutatni most csapatunk?

  Természetesen én a dunaújvárosi arcunkat szeretném látni. Ehhez jó alap, amit a NEKA elleni Liga Kupa meccsen nyújtottunk. Rengeteget futunk és egészen jól lövünk. Legutóbb már a kapusteljesítmény is egészen kiváló volt. Szeretnénk ezen az úton maradni.

  Az ETO ellen készülni mindig nehéz, hiszen nem lehet tudni, hogy ki játszik vissza a nagy csapatból. Így lesz ez most is?

  Azt gondolom, hogy idén ez kevésbé igaz. Ugyan van pár jól képzett fiatal az ETO keretében, de a felnőtteknél számításba vett játékosok közül nem lesz itt senki. Ellenfelünk 16-18 éves fiatal tehetségekből áll, akik közül többen az NB I-be szeretnének eljutni. Ha szeretnénk céljainkat elérni, akkor nekünk most mindegy, hogy kivel jön az ellenfél, le kell tudnunk győzni!

  Márpedig csapatunk célja az, hogy a bajnokság végén újra a dobogóra állhasson. Kovács Tamástól megtudtuk, hogy októberre 8 pont megszerzését tűzte ki maga elé a csapat. Győr, Gárdony, Mohács, Vasas...

  Kezdésnek tehát a Győr az első feladat.

  Kozármisleny SE–Győri Audi ETO KC U19
  Játékvezetők: Maródi, Novák
  Kozármisleny, Városi Sportcsarnok
  2019. október 5., szombat, 18 óra

  Belépőjegy
  Felnőtt: 1000 Ft/fő
  Diák/nyugdíjas: 500 Ft/fő

  A mérkőzés teljes bevételét az Összefogás Zentéért Alapítvány által javasolt beteg kisgyermek részére ajánljuk fel!