KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Három tanítványunk is bekerült az MKSZ Tehetséggondozó Programjába 2020.12.01. 00:00

  A Magyar Kézilabda Szövetség a 2020-2021-es szezonban új programot indított a 2008-2009-ben született sportolók számára. 

  Három tanítványunk is bekerült az MKSZ Tehetséggondozó Programjába

  Az első körben 500 játékost hívtak meg, a kiválasztásban a szövetség szakreferensei, továbbá az egyesületek szakmai vezetői, edzői vettek részt. 

  Egyesületünket az első körben hat sportoló képviselte: Neuperger Adél, Rigó Titanilla, Bohner Zsanett, Nóránt Luca, Nickl Luca, Dalmi Jáde. A tehetséges fiatal sportolókat – egyesületünk támogatásával – Tatai Tamás edző vitte el a Tiszaújvárosban megrendezett kiválasztó napra, amelyen sérülése miatt Dalmi sajnos nem tudott részt venni.

  A program lényege, hogy a kiválasztott sportolóknak az MKSZ éves szinten négy alkalommal tart összetartást, ahol a szakmai képzésen felül a sportági előmenetelhez nélkülözhetetlen képességek fejlesztése is fő feladat! A játékosok – jellemzően az iskolai szünetek idején – pár napot töltenek el együtt és egységes képzési tematika mellett juthatnak olyan plusz információkhoz, amelyek nagyban segíthetik sportági előrelépésüket. A programot teljes mértékben az MKSZ finanszírozza.

  Nagy öröm számunkra, hogy a szűkített 120 fős keretbe három tanítványunk is meghívást kapott: Neuperger Adél, Rigó Titanilla és Bohner Zsanett. Egyesületünk nevében gratulálok nekik és felkészítő edzőiknek, Kovács Enikőnek, Kovácsné Bareith Juditnak, Schäffer Évának, Tatai Tamásnak és Bujtár Ádámnak! Nagyon fontos számunkra, hogy sportolóink olyan képzést kapjanak, amelyből ilyen szép eredmények és elismerések jönnek!

  Sportszervezetünk nyitva áll mindenki előtt!