KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Háromgólos előnyt harcoltunk ki az elődöntőben! 2021.04.29. 00:00

  Újabb lépést tett a Liga Kupa döntője felé felnőtt csapatunk, amely az elődöntő első mérkőzésén három góllal, 25-22-re legyőzte a Kispestet.

  Háromgólos előnyt harcoltunk ki az elődöntőben!

  Nagyon szép teljesítmény, hogy csapatunk ott van a Liga Kupa elődöntőjében, de ha már itt tartunk, jó lenne még beljebb lépni! Szerencsére a lányok is érzik, hogy valami nagy dolgot vihetnek végbe, tisztában vannak vele, hogy ezt a lehetőséget meg kell ragadni!

  A döntőbe vezető úton az első akadályt sikerrel is vették. A Kispest elleni párharcot hazai pályán kezdtük, s mindenki tisztában volt vele, hogy otthon győzni kell. Természetesen a vendégek nem adták könnyen a bőrüket, nagyon nehéz meccset játszottunk. Az első félidőben többnyire a mi akaratunk érvényesült, ennek köszönhetően a szünetben kétgólos előnyben voltunk (13-11). A második harminc percben pedig szinte tökéletesen lemásoltuk az elsőt: a kispestiek itt sem tudtak 11 gólnál többet szerezni, ami a védekezésünket dicséri, sajnos mi eggyel elmaradtunk a 13-tól, de ez legyen a legnagyobb probléma! Az elődöntő első csatáját ugyanis 25-22-re behúztuk, így jó helyzetből készülhetünk a visszavágóra, amelyre május 11-én, kedden kerül sor.

  Zdenko Kordi: – A várakozásoknak megfelelően kemény mérkőzést játszottunk, amelyen sikerült győzelmet aratnunk. Az első félidő második felében mi irányítottunk, kétgólos előnyt harcoltunk ki, amit a második játékrészben eggyel megtoldottunk. Nehéz visszavágó vár majd ránk a Kispest ellen, miként lesznek még komoly csatáink a bajnokságban is. Gratulálok a csapatnak a megérdemelt győzelemhez!

  Kozármisleny SE – Kispest NKK-Vajk 25-22 (13-11)
  Női kézilabda Liga Kupa elődöntő, 1. mérkőzés.
  Kozármisleny, Városi Sportcsarnok, zárt kapuk mögött.
  Vezette: Haskó Tamás, Natkai Norbert.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus) 1, Gadányi (kapus), Polics 11, Markovics 4, Scheffer 4, Hornyák 1, Halász 1, Grénus 1, Schäffer 1, Péter P. 1, Tobak, Linder, Kovács V., Szabó P., Köpösdi.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.