KOZÁRMISLENY SE

handball team

  „Hasznos tagja akarok lenni a csapatnak!” 2021.07.07. 00:00

  Nagyon jó hír, hogy felnőtt csapatunk keretében ismét számíthatunk Leitner Dorinára: mindössze 19 éves, tehetséges játékosunk súlyos sérülése után most már ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet.

  „Hasznos tagja akarok lenni a csapatnak!”

  Azt a napot valószínűleg sosem felejti!

  Tavaly július 30-án, a legelső ifi edzőmeccsen súlyos sérülést szenvedett, elszakadt a keresztszalagja. Szeptember közepén műtötték, aztán jöhetett a hosszú, több hónapos rehabilitáció.

  – Nem volt könnyű, de főleg a végét bírtam nehezen, amikor már beállhattam a többiekhez labdázni, de nem csinálhattam végig velük az edzést, egy idő után ki kellett állnom – mesélte Dorina. – Vitt volna a szívem. Szerencsére mostanra teljesen rendbejöttem, száz százalékos edzésmunkát végezhetek. Nagyon örülök neki!

  Dodo_belső.jpg

  Persze fiatal irányító-átlövőnk tisztában van azzal, hogy várhatóan hónapokra van szüksége ahhoz, hogy visszanyerje korábbi formáját. Rengeteget kell majd dolgoznia, nem mellesleg nagyon türelmesnek kell lennie.

  – Tudom, hogy az első pár hónapban nem fog úgy menni, mint korábban, ráadásul vissza kell nyernem a bátorságomat is. De nem vagyok egy feladós típus, úgyhogy nem lesz ezzel probléma! Hasznos tagja akarok lenni a csapatnak, bizonyítani akarom, hogy jól döntött a vezetőség, amikor szerződést ajánlott nekem! – fogalmazott Dorina, hozzátéve, hogy bár csak a pálya széléről figyelhette a csapatot az előző szezonban, nagyon örült a remek eredményeknek.

  Sok sikert kívánunk a következő szezonra, Dorina, és bízunk benne, hogy immár a pályán is hasonló sikereket élhetsz át!