KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Hatan távoznak a felnőtt csapattól 2018.05.19. 00:00

  Köszönet mindenért Lányok!

  Hatan távoznak a felnőtt csapattól

  A szezon végén hat játékosunktól is búcsút veszünk. Számukra a mai mérkőzés az utolsó mislenyi színekben.

  Rideg Renáta
  Szerettem itt lenni, nagyon jól összejött a csapat, és szerintem a bajnokságban is jól szerepeltünk. A legfontosabb cél most számomra az, hogy teljesen felépüljek és újra százszázalékos legyek. Szeretnék minél előbb ismét pályára lépni! - Reni hazafelé veszi az irány és rehabiltációja utána Pázmánd-Gárdony NB I/B-s csapatát fogja erősíteni.
   
  Spán Ildikó
  Kicsit szomorú vagyok, hogy elmegyek a csapattól, mert szeretek itt lenni. Sok szép emléket és barátságot adott számomra ez az itt eltöltött néhány év. Úgy érzem, szükségem van a környezetváltozásra és az új impulzusokra. A legfontosabb a következő szezonban, hogy beilleszkedjek az új csapatba és minél többet játszhassak.
   
  Abban biztosak vagyunk, hogy "Spanci" csak ideiglenesen távozik, hiszen a 2005/2006 óta egyesületünk neveltje vére és szíve is kék! Mielőbb visszavárunk!
   
  Vadász Ildikó
  Úgy éreztem, most jött el az ideje annak, hogy befejezzem az aktív játékospályafutásom, és a civil munkámra fektessek nagyobb hangsúlyt. Maradok továbbra is a csapat mellett, csak már nem játékosként, hanem erőnléti edzőként igyekszem segíteni a munkát
   
  Pukler Glória.
  Nagyon jól éreztem magam a csapatnál, a lányok befogadtak, tényleg remek társaságba csöppentem – fogalmazott Pukler Glória. – Mindenkivel megtaláltam a közös hangot, kiváló volt a csapatszellem. Sajnos nem érzem úgy, hogy a játékomat illetően kijött volna az, amit tudok és amit vártak tőlem. Hazafelé veszem az irányt, Szombathelyre, de egyelőre még egy nagy kérdőjel, hogy mi lesz velem a jövőben
   
  Szöllősi Dalma.
  Az itt eltöltött két év alatt sok barátra tettem szert – mondta Szöllősi Dalma. – Jól éreztem magam, mindenkivel jó viszonyban vagyok, és remélem, hogy ez így is fog maradni. Örülök, hogy ennek a csapatnak a tagja lehettem! Más felállásban, játékvezetőként, remélem, még sokszor fogunk találkozni.
   
  Fekete Alxandrea négy év utáb vált klubbot.
   

  Köszönjük a klubunkért, csapatunkért végzett munkájukat, és sok sikert kívánunk nekik a folytatásban.