KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Hatpontos küldetés! 2020.02.14. 00:00

  A tavaszi bajnoki szezont múlt szombaton Dorogon kezdtük, most pedig jöhet az első hazai meccs: a Dunaújvárosi KKA U19-es együttesét fogadjuk. Saját otthonunkban nem lehet más a célunk, mint a győzelem!

  Hatpontos küldetés!

  Nagyon sűrű hetek várnak csapatunkra. Február 8. és március 14. között ugyanis hat bajnokit és két Liga Kupa-mérkőzést játszanak le Polics Timiék, vagyis biztosan nem fognak unatkozni. Az első meccset már kipipáltuk: a Dorog elleni csatát teljesen komolyan vettük, s bár akadtak kisebb hullámvölgyeink, de magabiztosan begyűjtöttük a két pontot.

  Most szombaton (18.00) azonban nehezebb bajnoki vár csapatunkra, hiszen a Dunaújvárosi KKA U19-es együttese érkezik Kozármislenybe. Az újvárosi fiatalok jelenleg 11 ponttal a 6. helyen állnak, s az előző fordulóban magabiztosan győzték le a Rinyamenti KC-t. Erejük egyben a gyengeségük is, a fiatalos lendület sok esetben rutintalan megoldásokkal keveredik. Ősszel lányaink felettébb nagy különbséggel, 41-23-ra nyertek Dunaújvárosban.

  – Abszolút nem számítok ilyen meccsre – mondta vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Egyrészt azon a bajnokin nem játszott az újvárosiak két legtehetségesebb játékosa, másrészt azóta nagyon sok idő telt el, és a DKKA fiataljai sokat fejlődtek. Az is igaz viszont, hogy szerintem mi is. Hazai pályán nem is lehet más a cél, csakis a győzelem! Fontos lesz, hogy védekezésben hatvan percen keresztül nyújtsunk maximumot. Egy olyan hét előtt vagyunk, ahol az energiák beosztása létkérdés lesz, így patikamérlegre kell tenni a terhelést. Nemcsak a szombati bajnokin, hanem a szerdai Liga Kupa, majd a vasárnapi, ETO elleni meccsen is győzni szeretnénk.

  Nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat a Dunaújváros elleni bajnokira! Hajrá, Misleny!

   

  2020. február 15., szombat, 18.00: Kozármisleny SE–DKKA U19.

  Kozármisleny, Városi Sportcsarnok.

  Belépőjegy. Felnőtt: 1000 Ft/fő. Diák, nyugdíjas: 500 Ft/fő.