KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Hazai küzdelem 2019.11.12. 00:00

  Serdülő III. osztályú csapatunk ismét nagyot küzdött a hétvége során

  Hazai küzdelem

  A BBSC Balatonboglár csapata érkezett vendégjátékra a kozármislenyi Városi Sportcsarnokba vasárnap délután. Ellenfelünkre erős középcsapatként tekinthetünk, tehát kemény, küzdelmes mérkőzést vártunk az összecsapást megelőzően. A Balaton partiak kezdték jobban a játékot, 1-4 állt az eredményjelzőn 7 perc játék után. Ekkor kezdtünk éledezni, és megtalálni az ellenszert a fizikai fölénnyel szemben. A játékrész felére utolértük őket, ám a vezetést átvenni nem sikerült, sőt, 25 perc eltelte után ismét a vendékenél volt az előny, ezúttal két találattal. A második félidő elején gyors ütésváltás után jött egy rövidzárlat, amely megpecsételte a sorsunkat, ellenfelünk ellépett egy 0-4 -es sorozattal, így a magabiztos előny tudatában beosztották előnyüket a mérkőzés végéig. 

  Bareith Judit így látta az 50 percet: Nagyon elégedett vagyok a teljesítményünkkel. Sokáig szoros volt a mérkőzés a Balatonboglár ellen. Rengeteg megállító faultunk volt, ennek örültem a legjobban, és támadásban is sok szép megoldást láttunk. Végre büntetőt sem hibáztunk, ebben is sikerült előre lépnünk. Az agyon waxozott labdával továbbra sem sikerült még megbarátkoznunk, ebből adódtak technikai hibáink. Gratulálok a csapatnak, ismét sikerült egy jó mérkőzést játszani egy jóval idősebb csapat ellen.

  Kozármisleny SE - BBS Balatonboglár (13-15) 24-30
  Serdülő III. Osztály 
  Vezette: Grézló, Miklós 

  Kozármisleny SE: Gyarmati, Horváth - Köpösdi 1, Török, Solymosi, Jelena 1, Bernhardt 3, Lubiczki, Szentes 4, Ostrosics 1, Rigó 7, Tóth 1, Papp-Szentpáli, Bechtel 1, Pintér 4, Kun 1 
  Edző: Bareith Judit