KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Hazai öröm 2019.11.26. 00:00

  Serdülő III. osztályú csapatunk a Siófok KTC Kft Narancs gárdájával csapott össze a hétvégén

  Hazai öröm

  Bár ellenfelünk előttünk állt a tabellán, csapatunk szerette volna itthon tartani a két pontot, kiszolgálva ezzel a lelkesen szurkoló szülői közösséget, no és nem utolsó sorban a saját önbizalmukat építeni, erősíteni az előttük álló komoly feladatokat figyelembe véve. Az első 25 perc során fej-fej mellett haladt a két gárda, egy gól itt, egy gól ott, mely ritmust a félidőt jelző kürt szakított meg, méghozzá egy találatos hazai vezetésnél. Jót tett a szünet csapatunknak. Megnyugodtak a lányok egy kicsit, valamint elhitték, ez a mérkőzés az övék. Bár jó ideig fej fej mellett haladt ismét a két gárda, az utolsó 10 percet jobban bírták a hazai lányok. Ellenfelünk sorozatosan fennakadt a védekezésünkön, míg mi elől magabiztosan használtuk ki a siófoki gárda hibáit, aminek köszönhetően 5 találattal megléptünk tőlük, így a végjáték izgalommentesre sikerült, bezsebelve egy újabb győzelmet. 

  Bareith Judit: A tabellán előttünk álló Siófokot fogadtuk vasárnap serdülő III. osztályban. Nem számítottunk könnyű mérkőzésre, de az eddigi eredményeik alapján úgy léptünk pályára, hogy ez egy nyerhető mérkőzés. A védekezés a mérkőzés túlnyomó részében jól működött, viszont a helyzetkihasználásunk az első félidőben nem volt a legjobb. Félidőben rendeztük a sorokat, így az 1 gólos félidei előnyünket sikerült a második félidőben növelni. Gratulálok csapatomnak az újabb győzelemhez.

  Kozármisleny SE - Siófok KTC Kft Narancs (12-11) 27-23
  Serdülő III. Osztály 
  Vezette: Hovány, Ubornyák 

  Kozármisleny SE: Gyarmati, Horváth - Köpösdi 5, Török 3, Solymosi, Bernhardt 3, Lubiczki 2, Szabó, Szentes 6, Ostrosics 1, Rigó 3, Papp-Szentpáli 1, Pintér 2, Kun 1 
  Edző: Bareith Judit