KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Hazai pályán 2019.03.06. 00:00

  Kozármislenyben fogadtuk az U14 I. osztály felsőházi mezőnyét.

  Hazai pályán

  Március 03-án élettel telt meg a Városi Sportcsarnok, az ország legjobb 8 csapata érkezett, hogy a második fordulóban ismételten összemérjék tudásukat. A mérkőzések sorát Bakonyiné Sütő Diána csapata nyitotta meg, délelőtt 10 órakor, a Hódmezővásárhely LKC ellenében. A mérkőzés első játékrésze szoros csatát hozott, egy gólnál nagyobb különbség nem alakult ki a csapatok között, hol az egyik, hol a másik gárda vette át a vezetést. A félidei szünet előtt éppen a mi lányaink találtak be, s kerültek ezzel eggyel jobb pozícióba. A szünet után állandósult a vezetésünk, sőt, fokozatosan elkezdtünk ellépni ellenlábasunktól. Egyre nagyobbra nyílt az olló, így a végére egy könnyed győzelem kerekedett a nap kezdéseként.

  A lebonyolításból fakadóan a mérkőzések sorát is a mi összecsapásunk zárta, így 17 órakor futhattunk újra a parkettára. A K.Szeged SE-vel néztünk farkasszemet, s ezúttal talán mi pislogtunk egy kicsivel hamarabb. Ellenfelünk az első találatot leszámítva magához ragadta a kezdeményezést, és ezzel együtt a vezetést is. A félidő végéig összesen esett a mérkőzésen 15 gól, ebből a szegediek szereztek 9-et, mi 6-ot. A gólínség, illetve a ziccerek, helyzetek kimaradása a teljes mérkőzésre jellemző maradt, s ebben a mutatóban sajnos mi voltunk a “jobbak”, így a lefújás pillanatában is a K.Szeged SE játékosai örülhettek.

  A lányok legközelebb Hódmezővásárhelyre utaznak, hogy az Érd, és a Győri ETO KC ellen is megmutassák tudásukat. Hajrá csajok!

  Hódmezővásárhelyi LKC - Kozármisleny SE (13-14) 18-26
  U14 I. Osztály
  Vezette: Gyenis Alexandra, Rosenberger Rita

  Kozármisleny SE: Bartók, Kulcsár - Tornyos 4, Ócs 1, Teplán 4, Sasvári 5, Uhljar, Szentes, Rigó 2, Kocsis 1, Bechtel, Hengl 1, Cseri, Dézsi 8
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána

  Kozármisleny SE - K.Szeged SE (6-9) 15-18
  U14 I. Osztály
  Vezette: Gajnok Liliána, Gyenis Alexandra

  Kozármisleny SE: Bartók, Kulcsár - Tornyos, Ócs, Teplán 4, Sasvári, Uhljar, Szentes 4, Rigó, Kocsis 1, Bechtel, Hengl, Cseri 3, Dézsi 3,
  Edző: Bakonyiné Sütő Diána