KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Hazai pályán az U13-as korosztály 2020.10.13. 00:00

  Szombaton ismerős környezetben mutathatták meg a lányok tudásukat

  Hazai pályán az U13-as korosztály

  U13-as lányaink ezúttal is két csapatban, 4 mérkőzésen át foglalták el a 40 x 20 métert, melyen egy mérkőzés kivételével végig volt hazai csapat, akinek drukkolhatott a publikum. 
  A “Fehér”, fiatalabbik csapat rögtön két, egymást követő mérkőzéssel indította a napot, mégpedig a Pécsváradi Spartacus SE, és a PSN Zrt. ellenében, meglehetősen eredményesen: mindkét összecsapás végén a hazai csapat jöhetett le mosollyal, és győzelemmel a zsebében a pályáról. Érkeztek az “idősebbek” a pályára, akik szintén a Pécsvárad ellenében kezdték meg a szereplésüket egy magabiztos győzelemmel, majd egy mérkőzés pihenőt követően a Mohácsi TE 1888 csapatával mérhették össze tudásukat, akikkel nem sikerült eldönteni a győzelem kérdését, ugyanis döntetlent mutatott a kijelző a lefújás pillanatában. 

  Tatai Tamás: A fiatalabbak mindkét mérkőzésüket megnyerték és kifejezetten ötletesen játszottak. A nagyok 1 győzelem mellett egy döntetlent értek el. Sajnos a Mohács ellen a kapufa nem velünk volt... A védekezésünk lehetett volna keményebb. A második mérkőzésen nem volt átütőerő a játékunkban!

  Kozármisleny SE-Fehér - Pécsváradi Spartacus SE 19-15 (13-8) 
  Kozármisleny SE-Fehér - PSN Zrt. 19-11 (8-7) 

  Kozármisleny SE-Fehér: Bohner, Böröcz, Györe, Hoffmann, Kóródy, Nóránt, Pintér, Szép 
  Edző: Tatai Tamás 

  Kozármisleny SE-Kék - Pécsváradi Spartacus SE 27-8 (14-3) 
  Kozármisleny SE-Kék - Mohácsi TE 1888 19-19 (12-13) 

  Kozármisleny SE-Kék: Dalmati, Horváth, Góra, Juhász, Kéki, Nagy, Neuperger, Nickl, Rigó, Varga A., Varga V. 
  Ezdő: Tatai Tamás