KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Helytállás 2019.10.03. 00:00

  Majdnem megtréfálta a listavezetőt serdülő III-as csapatunk. 

  Helytállás

  A Balaton partiak több csapattal is képviseltetik magukat a bajnokságban. Ezúttal a “Fekete” elnevezésű, és egyben listavezető csapatuk érkezett hozzánk, két magabiztos győzelemmel a zsebükben, igaz, mindkét mérkőzést siófoki testvérgárdáikkal vívták. Fiatal csapatunk az első perceket leszámítva nem szeppent meg. Az első 25 perc alatt, majd a folytatásban is egyenlő partnerei voltak ellenfelünknek. Egy apró kis porszem csúszott a gépezetbe, az pedig ellenlábasunk gyors góljainak megakadályozásának hiánya volt, ám biztosak vagyunk benne, ahogyan eddig is mindig tanult a csapat, és javította hibáit a következő mérkőzésre, úgy most is ez lesz a forgatókönyv. 

  Bareith Judit:  Negyedik serdülő III.-as mérkőzésünket a Siófok KTC KFT. fekete csapatával játszottuk. Kicsit megilletődötten kezdtük a mérkőzést, de hamar magunkra találtunk. Innen végig fej-fej mellett haladt a két csapat, és végül a Siófok került ki győztesen. Hiányosságunk ezen a mérkőzésen a visszarendeződés volt, ellenfelünk sorra gyorsan vezette támadásait, és amikor nem tudtunk időben felállni védekezni, könnyű gólokat értek el. Összességében mégis elégedett vagyok a teljesítményünkkel, hiszen megint idősebbek ellen léptünk pályára, és így is sikerült egy szoros mérkőzést játszanunk. 

  Kozármisleny SE - Siófok KTC Kft “Fekete” (13-13) 28-30
  Serdülő III. Osztály 
  Vezette: Csányi, Drinóczi 

  Kozármisleny SE: Gyarmati, Horváth - Köpösdi 3, Jelena 1, Bernhardt 2, Lubiczki, Szentes 5, Ostrosics 3, Rigó 10, Tóth 1, Papp-Szentpáli 2, Bechtel, Kun 1 
  Edző: Bareith Judit