KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Hét nap, három meccs, három győzelem! 2021.05.03. 00:00

  Hibátlanul abszolválta az utóbbi egy hetet felnőtt csapatunk, amely a Mohács és a Szentendre ellen idegenben nyert bajnokit, a kettő között pedig legyőzte a Kispestet a Liga Kupa elődöntőjében.

  Hét nap, három meccs, három győzelem!

  Április 24-én Mohácsról hoztuk el a két pontot a bajnokságban, április 28-án a Kispest elleni Liga Kupa elődöntőn pörögtünk száz százalékon, majd május 1-jén Szentendrén nyertünk bajnokit. Kemény munkás napok voltak ezek!

  A szentendrei bajnokin látszott is a lányokon, hogy rengeteget dolgoztak az utóbbi időszakban. Jól kezdtünk, ami nagyon fontos volt. Az első félidőben végig vezettünk két-három góllal, s 15-12-es előnnyel mehettünk pihenni. A folytatásban megugrottunk hattal is, a 36. percben Hornyák találata után 20-14-et mutatott az eredményjelző a mi javunkra, de a házigazdák nem adták fel, s elég hamar visszaküzdötték magukat mínusz egyre (44. perc: 21-22). Jött is az időkérés, ami hatott! Több esélyt nem adtunk a Szentendrének, pillanatok alatt elhúztunk négy góllal, és ennek köszönhetően már nem volt körömrágós a hajrá, 31-28-ra győztünk.

  Zdenko Kordi: – A harmadik mérkőzésünk volt hét nap alatt. Nagy fizikai és pszichikai teher volt a lányokon minden meccsen, ráadásul kétszer is idegenben kellett pályára lépnünk. Fontos volt, hogy ezt a mikrociklust győzelemmel fejezzük be. A játékosaim minden dicséretet megérdemelnek! Bravó, csajok, hajrá, Misleny!

  Szentendrei NKE–Kozármisleny SE 28-31 (12-15)
  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport.
  Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Grénus 9, Polics 7, Markovics 4, Scheffer 3, Schäffer 3, Hornyák 2, Halász 1, Tobak 1, Péter P. 1, Linder, Kovács V., Szabó P., Fledrich, Takács.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.