KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Idegenben is két pont 2019.03.05. 00:00

  Ifjúsági III. osztályú csapatunk a Marcali VSZSE vendégeként ünnepelhetett győzelmet.

  Idegenben is két pont

  Az előző forduló hazai győzelme után, most idegenben is sikerült a bajnoki egységek begyűjtése. Fiatal gárdánk ezúttal nem brillirozott a pályán, ám ismételten elővette küzdeni tudását, aminek meg is lett az eredménye. Sok helyzetet alakítottak ki végig a mérkőzésen, ám azok kihasználásával akadtak problémák. Az első játékrész nagy részében fej fej mellett haladtak a csapatok, az utolsó tíz percben azonban sikerült egy 7-1 -es rohamot produkálnunk, így megnyugtató előnnyel ülhettünk le kifújni magunkat az öltözőbe. A második játékrészben egy kissé csapongó játékot láthatott a közönség, ám a vezetés végig nálunk maradt, így ha a végére közel is lopódzott ellenfelünk, a végén mi ünnepelhettünk.

  Borbándi István szemszögéből a mérkőzés:

  Nem játszottunk jól, de küzdöttünk, harcoltunk a győzelemért, amit meg is érdemelt a csapat. Nagyon sok helyzetet alakítottuk ki, ami jó, viszont ezek kihasználása hagy némi kívánnivalót maga után. Összességében elégedett vagyok, főleg a miatt, hogy kezdjük a harcos énünket is megmutatni.

  Marcali VSZSE - Kozármisleny SE (8-14) 28-31
  Ifjúsági III. Osztály
  Vezette: Kertész Bálint, Kiss Napsugár

  Kozármisleny SE: Hausznek - Kornfeld 3, Dézsi 6, Bihari 5, Kaszba 2, Verebes 2, Bálványos, Takács 2, Bácsalmási 2, Grosics 3, Jarjabka 1, Danis 4, Németh 
  Edző: Borbándi István