KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Idő kell még ahhoz, hogy összeszokjunk 2021.08.19. 00:00

  Felnőtt csapatunk lejátszotta második felkészülési mérkőzését, amelyen az Orosházával találkoztunk.

  Idő kell még ahhoz, hogy összeszokjunk

  Az NB I. B Keleti csoportjában az előző szezonban hatodik helyen záró Orosházát hazai pályán fogadtuk. Csapatunkon meglátszott, hogy nagy volt a játékosmozgás a nyári szünetben, sokan mentek és sokan jöttek – még nincs meg a teljes összhang. Ennek ellenére voltak kifejezetten bíztató periódusaink, de ez nem volt elég ahhoz, hogy legyőzzük ellenfelünket, amiért persze nem kell szomorkodnunk, mert ezeken a meccseken egyáltalán nem az eredmény számít!

   

  OROSHÁZA2.jpg

  – Lejátszottuk második felkészülési mérkőzésünket, amelyen szintén az volt a tervünk, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon – értékelt vezetőedzőnk, Zdenko Kordi. – Voltak periódusok, amikor jobban működött a játék, ezeket kell minél jobban kitolnunk. Látszik, hogy még nem szokott össze a csapat, no de pont arra szolgálnak az edzőmérkőzések, hogy összecsiszoljuk a játékunkat. Az eredmény másodlagos ebben az időszakban, a fontos most az, hogy lássuk, ki hol tart, kire miben lehet számítani!

   

  Kozármisleny SE–Orosházi NKC 23-25 (13-15)

  Felkészülési mérkőzés. Kozármisleny SE: Tóth I. (kapus), Ferenczi (kapus), Scheffer 4, Szemmelroch 3, Schäffer 3, Markovics 2, Varga 2, Halász 2, Tobak 2, Bánhidi 2, Grénus 1, Brettner 1, Hornyák 1, Kovács V., Szabó P., Leitner, Péter P. Vezetőedző: Zdenko Kordi

   

  A csapat csütörtökön is folytatta a felkészülést, melynek következő állomása a szintén hazai környezetben megrendezésre kerülő TEMPÓ SE elleni edzőmérkőzés lesz, amely 18 órakor kerül megrednezésre. A felnőtt mecsse előtt az ifik is pályára lépnek (16:15).