KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Ismét öregbítettük Egyesületünk hírnevét! 2019.02.06. 00:00

  Szinte már hagyomány Egyesületünk életében a Debreceni Főnix Kupán való részvétel, idén sem maradhattuk le róla.

  Ismét öregbítettük Egyesületünk hírnevét!

  Kezdjük legidősebb csapatunkkal: U14-es korosztályban mérték össze tudásukat a többi gárdával, s bizony nem vallottak szégyent. A csoportból 2 győzelemmel, és 1 vereséggel jutottak tovább a második helyen, így a 4 -ik helyért mehettek csatába, csatákba. Igen érdekesen alakult a helyosztó csoport, ugyanis a vasárnapi napot mindhárom csapat 1 győzelemmel, s 1 vereséggel zárta, így a gólkülönbség döntött a javunkra. Ezzel U14 -es gárdánk a 4 -ik helyen zárta le a XII. Debreceni Főnix Kupát!

  Bakonyiné Sütő Diána értékelte hazaérkezés után a 3 napon látott teljesítményt:

  Az idei évben is színvonalas tornán vehettünk részt Debrecenben. A csoportban a Szegeddel, Tiszavasvárral és Szombathelyel kellett játszanunk. Sajnos az első nap a hosszú utazás után  a Szegedtől kikaptunk 1 góllal, így már nem küzdhettünk éremért. Sok tapasztalatot szereztünk, játszottunk csapatként, láttunk jó egyéni teljesítményeket, voltak hullám völgyeink, de mindent megtettünk, hogy a 4-6.helyért játszhassunk. Sikerült! A 4.helyért Gyömrővel és Debrecennel kellett megküzdenünk. Gyömrő ellen nagyon jó védekezéssel, de bátortalan támadással fej- fej mellett haladva meneteltünk előre, de sajnos 3 góllal alul maradtunk. Az utolsó Debrecen elleni meccsen dőlt el a 4.hely sorsa, mivel ha nyerünk, akkor körbeverés lesz, így a gólarány számít. A lányok megérezték ennek a súlyát, és egy csapatként küzdötték végig a meccset ami fordulatos és izgalmas perceket hozott. 5 góllal nyertünk, így mi hozhattuk haza a 4. helyet. Összeségében 3 győzelemmel és 2 vereséggel zártuk a tornát, ahol az első 6 csapat szinte egyforma erőt képviselt. Gratulálok a lányoknak! - zárta mondandóját Diána.

  U14 B csoport: 
  Kozármisleny SE - K.Szeged SE 17-18
  Tiszavasvári SE - Kozármisleny SE 13-18
  Kozármisleny SE - HVSE 22-11
  Helyosztó 4-6. Hely:
  Kozármisleny SE - Gyömrői KA 16-19
  Debreceni Sportcentrum - Kozármisleny SE 21-26

   


  U12-es lányaink idősebb társaikhoz hasonlóan 2 győzelmet, és 1 vereséget számláltak a csoportban, ám csak rosszabb gólkünöbségüknek köszönhetően maradtak le a csoport első helyéről, így ők is kénytelenek voltak beérni a 4-6. helyért játszott helyosztókkal a küzdelmek folytatásában. A csalódott csapat a 4 -ik pozícióért vívott első mérkőzést ugyan elveszítette, ám talpra álltak a lányok, s utolsó mérkőzésüket hatalmas küzdeni tudással megnyerték, ennek köszönhetően az ötödik helyen jegyezték őket a kupa zárásakor.
  Kovács Enikő foglalta össze a 3 napot számunkra:

  Az elmúlt évek egyik legrangosabbá vált tornájának tekinthető a Debreceni Főnix kupa. A szezon egyik fénypontjának mondható esemény, mi is szerettük volna megmutatni a legjobb formánkat. Sajnos a pénteki hosszú utazás után a csapat egy kemény ellenfelet kapott a Székesfehérvár személyében, ahol alul maradtunk 6 góllal. A szombati folytatásban már hiába mutattunk parádés csapat játékot, és szép egyéni teljesítményeket, a maradék két csoport mérkőzésünket megnyertük ugyan, de sajnos a gólkülönbség eldöntötte, mi csak a második helyen zárjuk a csoporkört. A vasárnapi végjátékban, a Szeged második számú csapatával és a Ferencvárossal vetélkedtünk a 4. helyért. A Szegedi együttes magabiztos kezdése után futottunk a mérkőzés teljes ideje alatt. Sajnos 3 góllal elléptek tőlünk, és ez be is állította a végeredményt. A Végső összecsapás, a zöld-fehérek elleni derbi volt, ahol ismét fantasztikus játékkal sikerült megnyerni a mérkőzést. Rendkívül hasznos 3 nap volt, sajnos a lebonyolításból adódóan nem tudtunk többet megmutatni a tudásunkból, szívesen megszorongattunk volna még egy két ellenfelet. Pozitív visszajelzés számomra egyre többször  viszont látni az edzéseken gyakorlott dolgokat.

  U12 C csoport:
  Alba Fehérvár KC - Kozármisleny SE 13-7
  Kozármisleny SE - Balmazújvárosi LKSE 15-6
  Kozármisleny SE - Fiatal Kézilabdások SE 13-8
  Helyosztó 4-6. Hely:
  PC Trade Szeged II. - Kozármisleny SE 5-17
  FTC KN Kft - Kozármisleny SE 15-16

  Schäffer Éva U11-es tanítványai folytatták az idei év szokását: a csoport második helyét szerezték meg, annyi különbséggel a többiekhez képest, hogy mindenből gyűjtöttek egyet. Győzelemből, döntetlenből, s vereségből is. Így a többi csapatunkhoz hasonlóan nekik is a helyosztó következett, aminek a tétje a 4 -ik hely volt. A két mérkőzésen ismét két arcát mutatta meg a társaság, így egy vereséggel, valamint egy győzelemmel az ötödik helyen zárt fiatal csapatunk a mezőnyben.
  Éva így látta a történteket:

  Hétvégén a 3 napos Debreceni Főnix kupán vettünk részt a csapatommal, U11-es korosztályban. 5 mérkőzés várt ránk, amelyből két győzelem, két vereség és egy döntetlen után 12 csapatból 5.helyen végeztünk. Az első mérkőzésen nagyon látszott rajtunk a 7 órás út, fáradtak voltunk, ezáltal lassúak. A kupa többi mérkőzésén teljesen hullámzó volt a teljesítmény, voltak nagyon jó periódusaink, és nagyon rosszak. Összességében meg vagyok elégedve a lányaim teljesítményével, sokat tudtunk gyakorolni, és a posztokon is tudtam kísérletezni. Ezen a hétvégén én is nagyon sokat tanultam, látom a csapatom hiányosságait és ezt fogom javítani edzésről edzésre.Büszke vagyok a csapatomra! Hajrá Misleny!

  U11 C csoport:
  Kozármisleny SE - Szombathelyi KKA 12-12
  K.Szeged SE - Kozármisleny SE 18-11
  Kecskeméti Junior SN Kft - Kozármisleny SE 15-24
  Helyosztó 4-6. Hely: 
  Hódmezővásárhelyi LKC - Kozármisleny SE 8-14
  Fiatal Kézilabdások SE - Kozármisleny SE 13-9

  U10-es gárdánk Kovácsné Bareith Judit vezetésével indult útnak a 3 napos tornára, ám ahogyan az MKSZ versenyrendszerében, úgy ezúttal sem számították az eredményt a szervezők. A lényeg most is az élmény, a játék szeretete volt, valamint az edzéseken gyakoroltak tét nélküli “bemutatása”.
  Judit elmondása alapján ezt csapata meg is tette, s sok dolgot látott viszont az edzéseken tanítottakból:

  Idén is részt vettünk a debreceni Főnix kupán, ahol 3 nap alatt 5 mérkőzést játszottak a lányok.
  Remek lehetőségünk volt a gyakorlásra és a fejlődésre, mert hozzánk hasonló, erős csapatokkal voltunk egy csoportban. Ellenfeleink a Fradi, Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Kecskemét és Hódmezővásárhely voltak. A védekezésünk kiválóan működött a mérkőzéseken, hihetetlen munkát végeztek a lányok. A támadásokat is szépen vezettük, okosan játszottunk. Talán a vasárnapi utolsó mérkőzésünk volt kicsit "lóti-futi", kevésbé voltunk fegyelmezettek, de itt is ügyesen játszottunk. Úgy gondolom, hogy 9-10 éves korunk ellenére, nagyon szép teljesítményt nyújtottunk, és bár nem számoltak eredményt a mi korosztályunkban, úgy gondolom ismét öregbítettük Egyesületünk hírnevét a kiváló teljesítményünkkel.

  Gratulálunk összes résztvevő csapatunknak, s felkészítő edzőiknek, valamint köszönjük a szervezők munkáját!
  Minden csapatunk pozitív élménnyel ért haza!

  Hajrá Kézilabda! 
  Hajrá Misleny!