KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Itthon, magabiztosan 2019.11.04. 00:00

  Ifjúsági csapatunk az Érd gárdáját fogadta hétvégén

  Itthon, magabiztosan

  Menyhei Csengéék szombat délután futottak ki a pályára. A mérkőzés előtti héten nyugodtan dolgozhatott csapatunk, hiszen őszi szünet volt, így volt, hogy Gyulay László naponta két edzést is vezényelt lányainak. Az elvégzett munka meg is látszott a csapaton. Az elejétől kezdve jól zárt a védekezés, valamint támadásban is magabiztosan tapintottak ellenfelünk gyenge pontjaira játékosaink. Leszámítva egy pár perces megingást az első játékrészben, magabiztosan, nyugodtan, ám megfelelő keménységgel játszottunk, így egy pillanatig sem forgott veszélyben győzelmünk. 

  Gyulay László: Nagyon szerettük volna megmutatni, hogy milyen teljesítményre vagyunk képesek egy tiszta, munkás hét után. Ennek megfelelően keményen, jó ritmusban kezdtük a mérkőzést. Az első félidő közepén volt egy ötperces zárlatunk, amivel visszahoztuk az ellenfelet a meccsbe. A második félidőben minden összeállt,így magabiztosan, jó játékkal itthon tartottuk a két pontot.

  Kozármisleny SE - Érd (12-9) 29-22
  Ifjúsági I. Osztály
  Vezette: Csányi, Drinóczi 

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Kovács 4, Acsai 3, Köpösdi 1, Bácsalmási 2, Obendorf 2, Fledrich 2, Dobszai, Takács 1, Menyhei R. 3, Menyhei Cs. 3, Nemes 2, Ancil 2, Leitner 4
  Edző: Gyulay László