KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Itthon tartott pontok 2019.11.11. 00:00

  NBII-es csapatunk a Balatonboglár csapatát fogadta hazai környezetben

  Itthon tartott pontok

  Gyulay László és csapata nem számíthatott könnyű mérkőzésre, hiszen a Balaton parti együttesben rutinos játékosok, valamint a Nemzeti Kézilabda Akadémiától kölcsönben érkező játékosok is szerepelnek. Nehezen lendültünk bele a játékba, nem találtuk a védekezés feszességéhez vezető utat az első 15-20 percben, ami az eredményen is tükröződött. Ellenfelünk jól használta ki a kínálkozó lehetőségeket, ám amint elkezdett működni a védelem, átvettük a vezetést, igaz, a szünetben egyetlen találat volt csak az előny. A második félidőben már csapatunk akarata érvényesült a pályán. Mindjárt a félidő elején egy 6-0 -ás rohamot produkálva megléptek a Boglártól, innentől kezdve pedig jól osztották be az előnyüket a lefújás pillanatáig. 

  Gyulay László: Kemény mérkőzésre számítottunk, mert ellenfelünk alaposan megerősödött a NEKA kölcsön játékosaival. Nehezen találtuk meg a megfelelő védekezési formát, aztán amikor minden láncszem a helyére került sikerült átvenni az irányítást. A szezon legjobb támadó játékával rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, és ha az ellenfél kapusa nem véd ilyen jól, akkor nagyobb különbséggel győzhettünk volna. Nem csak a győzelemnek, de a mutatott játéknak is örülök!

  Kozármisleny SE U22 - BBSC Balatonboglár (16-15) 34-31
  NBII Felnőtt, Dél-Nyugat 
  Vezette: Grézló, Miklós

  Kozármisleny SE: Németh, Wichmann - Kovács 10, Acsai 5, Köpösdi, Bácsalmási 5, Obendorf, Dézsi 1, Dobszai, Takács, Réti 2, Menyhei R. 1, Nemes 7, Ancil, Kozsán 3
  Edző: Gyulay László