KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Ízelítő a tabella első feléből 2019.02.04. 00:00

  Serdülő I. osztályú csapatunk a Szombathelyi KKA vendége volt a tavaszi szezon első fordulójában.

  Ízelítő a tabella első feléből

  Lányaink a tabella második helyét elfoglaló SZKKA ellen kezdték meg az idei év küzdelmeit a bajokságban. A két gárda első összecsapását a mislenyi csarnokban a Vas megyei csapat nagy arányban nyerte meg, így vendégként is biztosak lehettünk benne, hogy vért kell izzadnunk, ha meg szeretnénk szorongatni vendéglátóinkat. Az első 7 percben úgy tűnt, ez sikerül is, ekkor 2 gólos különbséget jegyezhettünk fel. Innentől kezdve érkezett a fekete leves, s ellenfelünk bemutatta, miért is tanyázik a tabella második helyén. A félidőre 10 gólosra hízlalták előnyüket, s innentől kezdve csak a különbség volt kérdéses a két csapat között.

  Borbándi István értékelte a pályán tapasztaltakat:

  Úgy kezdtük az első félidőt, ahogy szoktuk: az 5. percig minden rendben volt aztán érthetetlen okból a 7-25. percig 3 gólt voltunk képesek dobni. Amire készültünk, és tudtuk hogy mit játszik az ellenfél, abból gólokat kaptunk, amiből gólokat kellet volna lőni, azok a dolgok valahol útközben elfelejtődtek. Az ellenfél semmi extrát nem csinált, de sajnos mi sem, tegyük hozzá, hogy a vendéglátó csapat jobb erőkből áll. A második félidő sem volt jobb: 10 perc alatt 12 gólt kaptunk, míg ötöt lőttünk, és ezzel a maradék önbizalom is elment. Kár ezért a mérkőzésért is, mert több van a lányokban.  A védekezés elsősorban akarat kérdése, de ez ma sem látszott, ütközések nélkül nehéz mérkőzést nyerni. A mérkőzés második felében már mi is tudtunk lerohanás gólokat lőni és a felállt fal elleni játék is hellyel-közzel megállta a helyét. Hosszú az út Szombathelyig aki nem próbálta, az nem tudja milyen a buszból kiszállva játszani. A közönség síppal dobokkal buzdította a hazai csapatot a saját szavukat nem hallották a lányok, ami meg zavarhatta őket, de ez nem lehet senkinek sem mentség az akaratgyenge játékra a sok pontatlan átadásra és az eladott labdákra.

  A csajok legközelebb 2019. Február 16-án futnak ki a küzdőtérre, 14 óra 15 perckor, az Alba Fehérvár KC ellenében. Gyertek, szurkoljatok nekik!

  Szombathelyi KKA - Kozármisleny SE (16-6) 35-18
  Serdülő I. Osztály
  Vezette: Gréczi Gergő, Koltai Dániel

  Kozármisleny SE: Hausznek - Kornfeld 1, Bihari, Verebes, Takács 1, Váradi 4, Grosics 2, Danis 3, Németh, Bálványos, Jarjabka 3, Dézsi 4, Ancil 
  Edző: Borbándi István