KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Jelentősen átalakul jövőre felnőtt csapatunk 2021.02.15. 00:00

  Zdenko Kordi csapatának célja továbbra is a legmagasabb eredményekre való törekvés lesz. 

   

   

  Jelentősen átalakul jövőre felnőtt csapatunk

  Ami már biztosan eldőlt, hogy a következő évben nem számíthatunk Hosszu Bogi és Linder Luca játékára és az is eldőlt, hogy Polics Timi és Gadányi Maja máshol folytatja. Vig Vivien pedig új kihívások elé néz.

   

  Kezdjük a legszebb hírrel: Hosszu Bogi anyai örömök elé néz! 

  Bogi 2017 nyarán érkezett csapatunkhoz. A mindig csupaszív, győzni akaró játékos jócskán kivette részét egyesületünk legjobb eredményeiből. Sajnos egy csúnya sérülés miatt egy évet ki kellett hagynia. Most azonban sokkal szebb dolog miatt áll le a kézilabdával: Bogi anyai örömök elé néz, így ő rá ebben a szezonban már nem számíthatunk. Edzőként ő is végig viszi U10-es csapatát, hogy utána a családjára koncentrálhasson! (A lehetséges visszatéréséről a felek később egyeztetnek.) 

  Hosszu Boglárka: Nagyon boldogok vagyunk, igyekszünk minden pillanatát élvezni ennek az egész csodának.  Bár az első pillanatokban kicsit izgultam, hogy most hirtelen minden teljesen megváltozik, de mind a vezetőség mind a csajok támogattak, biztattak, úgyhogy hamar át lendültem ezen. Beszélgettünk a hogyan továbbról, edzőként továbbra is ott vagyok a kis csapatommal. Az edzéseken viszont már jó pár hete nem veszek részt. Azt, hogy mit hoz a majd a jövő játék terén, nagyon nehéz lenne megjósolni, de úgy érzem, hogy nem igy fog véget érni számomra a kézilabda! :)

  Nagyon sok boldogságot kívánunk Boginak és párjának Pusztai Szabinak, aki egyesületünk NB II-es kosárlabda csapatának egykori kiválósága! Mi mást is kívánhatnánk: egy balkezes kislányt (mint Bogi) aki örökli apukája magasságát! laughing

  Természetesen ez csak a mókázás része: nagyon sok örömöt, jó egészséget és sok örömteli percet kívánunk a kis jövevényhez!

   

  Beálló poszton is van egy távozónk! Linder Luca felhagy az aktív kéziabdázással!

  Luca két szakaszban volt egyesületünk játékosa. A Mohácsi UKSE-ből érkezett még 2009-ben. Két év után pedig a Győri ETO KC játékosa lett. Győrben 5 évet töltött el, majd 2016-ban jött vissza hozzánk. Azóta 95 hivatalos mérkőzésen szerepelt. Mivel még jócskán van vissza meccs ebből a szezonból, így Luca valószínűleg „mislenyi századosként“ hagyhat fel a kézilabdával. 

  Linder Luca: Úgy döntöttem, hogy befejezem az aktív pályafutásomat és a családi vállalkozásomra illetve a családalapításra teszek nagyobb hangsúlyt. Teljesen nem szakadok el az egyesülettől, mert U8-as csapatomat tovább viszem és jövőre is az edzőjük maradok. Összeségében 7 évet játszottam itt, 2 évet az utánpótlásban illetve 5 évet a felnőtt csapatban. Mindig nagyszerű érzés volt ilyen jó csapatnak a tagja lenni és ilyen nagyszerű szurkolók előtt pályára lépni. Sok emlékezetes meccsel és jó emlékkel távozok innen. Most egy új fejezet kezdődik az életemben, de a lelátórló továbbra is biztatni fogom a lányokat.

  Hogy látjuk-e még a pályán Lucát? Ez kizárólag rajta múlik!

  Köszönünk mindent Luca!

  Sok sikert és boldogságot kívánunk Neked a magánéletben!

    

  Harmadik távozónk Polics Tímea. Csapatunk motorja, csapatunk szíve nagy lehetőséget kapott! Az NB I egyik meghatározó csapata ajánlott számára szerződést, amit Pola elfogadott! Nagyon szerettük volna, hogy Polics Timi maradjon, de, ahogy ő fogalmazott: ez egy utolsó lehetőség számára a biztos NB I-ben való szerepléshez.

  Polics Tímea: Nagyon jó érzésekkel távozom, nagyon szerettem ezt a három évet! Azt gondolom hogy ebben a három évben nagyon sok játékidőt tudtam a pályán tölteni ami szolgálat a fejlődésemet! Hiányozni fog a csapat a szurkolók és a kis csapatom,akikkel 3 évet töltöttem el edzőként. Figyelni fogom további fejlődésüket és remélem sok kis tehetség kerül ki közülük a későbbiekben! 

  Kívánjuk Polának, hogy teljesüljenek álmai! Nagyon sok sikert kívánunk neki és természetesen a mi ajtónk számára a jövőben is nyitva lesz!

  Negyedik távozónk Gadányi Maja, aki jövőre máshol folytatja pályafutását. Sok sikert kívánunk neki is új állomáshelyén!

   

  Vig Vivien a következő szezontól játékos-edzőként folytatja. Vivi kapusedzőként fogja segíteni a felnőtt csapat munkáját de ha szükséges, akkor akár még a kapuban is láthatjuk őt! Senkinek nem kell ecsetelni Vivi gyönyörű pályafutását és mindenki tisztában vele, hogy mekkora segítség volt az ő személye is mind a pályán, mind az öltözőben. Most azonban új szakasz kezdődik a pályafutásában. Milyen érzések kavarognak benned? Miért döntöttél úgy, hogy elfogadod az új feladatot?

  Vig Vivien: A karrier tarthat 10 évig vagy akár 20 évig a cél, hogy kihozd magadból ami benned van és elérd a céljaidat. Úgy gondolom nekem sikerült a céljaimat elérni hiszen voltam Junior EB legjobb kapusa, 10 évig profi bajnokságban játszhattam és felnőtt válogatottként is megmutathattam magam, mellette olyan világklasszisok voltak a csapattársaim amelyről kiskoromban csak álmodni mertem, hogy egyszer velük léphetek pályára! Sok kiváló edző keze alatt voltam és nagy dicsőség számomra, hogy tanulhattam tőlük! Viszont most eljött az idő amikor egy korszak lezárul és valami új kezdődik el! Egyáltalán nincs bennem rossz érzés, hogy ezt a döntést meghoztam! Örömmel gondolok majd vissza minden szép emlékre! Most egy új korszak jön számomra, amiből szeretném kihozni a maximumot! Kiváló szakember támogatását kaphatom, akitől rengeteget tanulhatok! Úgy gondolom ez nagyon nagy kihívás és egyben nagy lehetőség is a jövőmet nézve!

  Vivien tehát velünk marad és most már nemcsak a játékostársakat, hanem az edzői stábot is boldogítani fogja! wink

   

  A négy biztos távozó és a Vivi szerepének bemutatása után a következő napokban megkezdjük a jövő évi keret bemutatását!