KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Jöhet a következő szezon – megkezdtük a munkát! 2021.07.20. 00:00

  Megkezdte a felkészülést a következő szezonra NB I. B-s felnőtt csapatunk, amely hétfőn egy technikai értekezlettel és egy edzéssel vágott bele a munkába, majd este sajtótájékoztató és közös vacsora szerepelt a programban a Toldi Rendezvényházban, Üszögpusztán.

  Jöhet a következő szezon – megkezdtük a munkát!

  A nyári szünetnek vége, csapatunk hétfőn belevágott a felkészülésbe. A lányok láthatóan örültek annak, hogy újra együtt lehetnek – mondjuk szükség lesz némi időre, hogy mindenki megismerje a másikat, mert elég nagy volt a jövés-menés a keretben.

  Az előző szezonban remek eredményeket értünk el, két sorozatban is ezüstéremig jutottunk: a bajnokságban és a Liga Kupában is a második helyen zártunk. Mindezt nyilván nem lesz egyszerű überelni a 2021/2022-es idényben, ugyanakkor az utóbbi években látszott, hogy lépésről lépésre haladunk, fokozatosan építkezünk – ez alapján pedig igenis van arra esély, hogy az előttünk álló szezonban is előrébb lépjünk!

  Sajtáj_belső1.jpg

  – A célunk elsősorban az lesz ebben a megerősödött bajnokságban, hogy a felsőházba kerüljünk, és ott folytassuk majd a sorozatot – fogalmazott az esti sajtótájékoztatón Kovács Tamás, a Kozármisleny SE elnöke. – Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az előző szezonra is jellemző magas szintű szakmai munka folytatódjon, mert ez garancia arra, hogy játékosaink egyénileg és csapatszinten is fejlődjenek.

  Az NB I. B-s bajnokságot átszervezték, a lebonyolítás a megszokottól eltérő lesz. A Nyugati és a Keleti csoportban is 10-10 csapat szerepel majd, amelyekre az alapszakasz során 18 mérkőzés vár. Ezt követően a kialakult sorrend alapján létrejön a felsőház és az alsóház mezőnye, előbbibe a két csoport első öt (összesen 10), utóbbiba a második öt helyezettje kerül (10), a rájátszásban így további 10 meccs vár a csapatokra (az azonos csoportból érkezők ebben a körben már nem játszanak egymással). Az élvonalba az NB I. B első két helyezettje kerül fel.

  Természetesen nagyon örülnénk annak, ha abban az első kettőben mi is benne lennénk. Az erőviszonyok elég kiegyenlítettek, egyvalami biztos csak, hogy keményen meg kell majd dolgozni a jó helyezésekért.

  Sajttáj_belső_Zdenkó.jpg

  – Az egyik legnagyobb feladatunk az új játékosok beépítése lesz – mondta csapatunk vezetőedzője, Zdenko Kordi. – Arra a kérdésre, hogy milyen erősítést jelentenek számunkra, még nem lehet válaszolni, ez majd a következő hónapok során derül ki. Bízom benne, hogy minél hamarabb beilleszkednek, és segíteni tudnak nekünk abban, hogy elérjük céljainkat.

  Amint azt korábban már megírtuk, felnőtt csapatunkhoz hat új játékos érkezett. A sajtótájékoztató során Kovács Tamás bemutatta őket: Ferenczi Annamáriát, Tóth Ivettet, Lengyel Leonettát, Varga Nikolettet és Brettner Zsófiát. Egyvalaki hiányzott, Bánhidi Barbara, ám cseppet sem bánjuk, hogy nem lehetett velünk, ugyanis a junior válogatott tagjaként Európa-bajnok lett a Szlovéniában, Celjén megrendezett tornán! Ezúton is gratulálunk neki és a teljes csapatnak ehhez a szenzációs eredményhez!

  Minden játékosunknak nagyon sok sikert kívánunk az előttünk álló szezonra, reméljük, hogy nagyon sok kellemes élményben lesz részünk – természetesen szurkolóinkkal együtt!

  Felnőtt csapatunk nyári felkészülési programja:

  2021.08.11. szerda Hajdúnánás (NB IB Kelet) – Kozármisleny SE, felkészülési mérkőzés

  2021.08.18. szerda Kozármisleny SE – Orosháza (NB IB Kelet), felkészülési mérkőzés

  2021.08.21. szombat Kozármisleny Se – TEMPÓ SE (NB IB Kelet), felkészülési mérkőzés

  2021.08.28. szombat Szombathelyi KKA (NB I) – Kozármisleny SE, felkészülési mérkőzés

  2021.09.04. szombat Kozármisleny – Pénzügyőr SE (NB IB Kelet), felkészülési mérkőzés

  A mérkőzések pontos kezdési időpontjai még kialakítása alatt!

   

  Hajrá, Misleny!