KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Jöhet a rangadó – sajnos zárt kapuk mögött 2020.03.13. 00:00

  Nagy csata vár szombat délután (18.00) felnőtt csapatunkra, hiszen a szintén éremre vágyó Vasas SC-t fogadjuk – különösen fájó, hogy ezt a rangadót zárt kapuk mögött, szurkolóink nélkül kell megrendeznünk.

  Jöhet a rangadó – sajnos zárt kapuk mögött

  Úgy kellett nekünk a Mohács elleni bajnoki győzelem, mint egy falat kenyér! Visszaadta a lányok önbizalmát, hitét, nem mellesleg az ott megszerzett két pont a harmadik helyen tartott minket. Természetesen a szombat estét is bronzérmes pozícióban szeretnénk megérni, amihez az kell, hogy legyőzzük (vagy legalábbis döntetlenezzünk) a negyedik helyen álló Vasas SC csapatát. A két együttest jelenleg, tizenhat forduló után mindössze egy pont választja el egymástól, mi 24-nél, leendő ellenfelünk pedig 23-nál tart.

  – Annak, hogy mi a bajnokság végén legalább bronzérmesek legyünk, alapfeltétele, hogy ezt a mérkőzést hazai pályán megnyerjük – fogalmazott vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Az utóbbi időszakban tapasztalt hullámvölgyből kijöttünk: a Kispest elleni Liga Kupa-visszavágó utolsó másodpercei jelentették a fordulópontot, akkor már éreztem, hogy rendben vagyunk. Ennek a jó hatása éreztette magát a mohácsi bajnokin, s bízom benne, hogy ez csak fokozódik!

  Az biztos, hogy jó játékra lesz szükségünk a Vasas ellen, tudásunk legjavát kell nyújtanunk a győzelem érdekében. A fővárosi csapat játékosai egyénileg nagyon képzettek, rutinosak, nem lesz könnyű ellenük.

  – Pont azt próbáljuk majd a meccsen elérni, hogy az egyéni erősségeik ne érvényesüljenek. Nagyon stabilan kell védekeznünk, s bízom benne, hogy Radochay Bea is hasonló teljesítményt nyújt, mint az előző meccseken, mert óriási szükségünk lesz rá! A megszerzett labdákból aztán minél több gyors indítást kell kezdeményeznünk, hogy sokszor vezethessünk támadást rendezetlen védelem ellen.

  Nagyon jó hír számunkra, hogy lassan túl vagyunk a csapatot sújtó betegséghullámon (persze hamar le is kopogjuk!), egyedül Hosszu Bogi játéka kérdéses ilyen ok miatt. Halmai Pálma felépült sérüléséből, így rá is számíthatunk ezen a fontos meccsen.

  Sajnos a szurkolóinkra viszont nem, hiszen a koronavírus okozta fenyegetettség miatt zárt kapus lesz ez a mérkőzés is. Illetve, velünk lesznek most is, csak nem a teremben, hanem néhány méterrel arrébb: fél hatkor találkoznak a csarnok előtt, hogy aztán a labdarúgócsapat büféjében nézzék majd a meccsünket és szurkoljanak nekünk.

  Hajrá, lányok, hajrá, MIsleny!

   

  Március 14., szombat, 18.00: Kozármisleny SE–Vasas SC.

  Vezeti: Őri Erika, Pozdena Erika.