KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Jöjjön a második győzelem! 2017.10.06. 00:00

  Újabb nagyon fontos bajnoki vár felnőtt csapatunkra: hazai pályán a VKL SE Győr ellen mindenképpen nyernünk kell.

  Jöjjön a második győzelem!

  A legutóbbi fordulóban, a Marcali elleni hazai bajnokin megszereztük első győzelmünket, s szombat délután ismét nekünk áll a zászló, mi vagyunk az esélyesek. Olyan csapatot fogadunk ugyanis, amelynek még egyetlen pontja sincs, mindhárom eddigi meccsét elveszítette: a VKL SE Győr ezzel a teljesítménnyel az utolsó előtti helyen áll. Leendő vendégeink ingáznak a második és a harmadik vonal között, az előző idényben például az NB II.-ben szerepeltek, ahonnan visszakapaszkodtak – az erőviszonyok alapján szinte biztos, hogy ebben a szezonban is a bentmaradásért vívnak majd ádáz csatát, merészebb célokat nem tűzhetnek maguk elé.

  • Csak a győzelem az elfogadható számunkra – fogalmazott vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Az a kérdés, hogy játékban tudunk-e előrébb lépni, le tudjuk-e vetkőzni azt az esetleges görcsösséget, amelyet a kötelező győzelem tudata tesz a vállakra.

  A Siófok elleni súlyos vereség szerencsére nem hagyott mély nyomokat játékosainkban, senki sem élte meg nagy kudarcként, hogy egy sokkal jobb csapattól kikaptunk a Magyar Kupában. Ráadásul most tényleg érdemes lesz nagyon küzdeni, hajtani, hiszen jó esélyünk van egy szép győzelemre, egy újabb sikerélményre, amire természetesen nagy szükségünk van. Nem mellesleg: ha most nyerünk, talán egy sorozatot indítunk el, ugyanis a VKL SE Győr elleni meccset követően az utolsó helyezett Csurgó vendégei leszünk, majd a Szombathely Haladást fogadjuk – nem tűnik lehetetlen küldetésnek hat pont megszerzése.

  A szombati bajnokira, amely 17.30-kor kezdődik, nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat, akikre most is szükségünk lesz!