KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Jöjjön mindenki, ünnepeljenek velünk! 2019.05.11. 00:00

  Ma befejeződik a szezon csapatunk számára, az utolsó mérkőzésen a Rinyamenti KC-t fogadjuk.

  Jöjjön mindenki, ünnepeljenek velünk!

  Az már biztos, hogy csapatunk szép szezont zár, hiszen a bronzérem zsebben van (nemsokára a nyakban lesz), nem mellesleg ragyogó győzelmi sorozatot produkáltunk a hajrában. Ma délután az utolsó mérkőzés következik számunkra, ráadásul hazai pályán – épp ezért ez az a meccs, amit nem szabad kihagyni, mindenki jöjjön, szurkoljon a lányoknak és szórakozzon egy jót velünk!
  Bár a helyezést illetően a Rinyamenti KC elleni bajnoki már nem oszt, nem szoroz, az biztos, hogy nem vesszük félvállról ezt a találkozót sem, nyerni akarunk.
  – Több ok miatt is – árulta el vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Először is: egy újabb sikerrel megszerezhetnénk zsinórban a nyolcadik győzelmünket, ilyenre pedig még nem volt példa. Nem mellesleg a Rinyamenti KC az őszi meccsen elvett tőlünk egy pontot, most visszavághatunk neki. Egyébként pedig oda kell figyelni ezen a meccsen, mert leendő ellenfelünknek még kell egy pont a bentmaradáshoz, vagyis biztosan nagyon fog igyekezni.
  De igyekezni fogunk mi is, erre mérget lehet venni. A szakvezetőnk szerint a lányok nagyon motiváltak, éhesek az újabb sikerre – s ha így van, nem lehet gond.
  – Becsületes, tisztességes hozzáállást várok tőlük. No meg egy apró győzelmet – tette hozzá Kovács Tamás.
  Az utolsó hazai randevú természetesen nem csak a meccsből áll, több más program is színesíti a bajnokit. A mérkőzés előtt adják át a szurkolóink által megszervezett szavazás díjait, vagyis kiderül, ki lett az év felnőtt, és ki lett az év ifjúsági játékosa. A meccs után pedig jöhet az éremátadó: a helyükre, a mislenyi lányok nyakába kerülhetnek majd a bronzérmek!
  Egyesületünk kéri, hogy aki teheti, ezúttal maradjon egy kicsit tovább velünk. A bajnoki szezont ugyanis szeretnénk méltóképp megünnepelni (hiszen sporttörténelmet írtunk, sosem végeztünk még dobogón az NB I. B-ben), ezért besötétedés után lesz tűzijáték, közös ünneplés, zene, tánc. Minden, ami a jó hangulathoz, egy felejthetetlennek ígérkező estéhez szükséges.

  Kozármisleny SE–Rinyamenti KC
  2019. május 11., 18.00, Kozármisleny, városi sportcsarnok