KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Jól mentünk bele 2020.10.30. 00:00

  Serdülő I. osztályban két pontot hozott a hétközi forduló

  Jól mentünk bele

  Csakúgy, mint az ifisták, a serdülők is a Vasas SC vendégei voltak. Jól indítottuk a találkozót gólszerzés tekintetében: négy percnyi játékot követően már 5 találatot jegyezhettünk fel. Ezt követően zárkózott a hazai gárda, ám a vezetést nem tudták átvenni, sőt, a pihenőre mi mehettünk egy találatos előnnyel. A fordulást követően a hazai gárda rohammal próbált elbizonytalanítani minket, de nem ijedtünk meg. Újra magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, amivel a mérkőzés során először sikerült leszakítani a hazai csapatot, akik ugyan a végén huszáros hajrát nyitottak, de elfogyott az idő, így mi örülhettünk a két bajnoki pontnak. 

  Beliczay József: Örülök az idegenbéli győzelemnek. A második félidő közepén sikerült egy szusszanásnyi előnyt kicsikarni, amit be tudtunk osztani a találkozó végéig. Gratulálok a lányoknak! 

  Vasas SC - Kozármisleny SE 28-30 (14-15) 
  Serdülő I. osztály
  Vezette: Bognár, Tóth 

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli, Forgács - Bihari 1, Kornfeld 3, Teplán 2, Sasvári, Verebes 8, Varga 5, Bálványos 1, Takács 2, Kocsis 2, Pál-Kovács, Grosics 4, Kaáli-Nagy, Cseri 2, Tóth 
  Edző: Beliczay József