KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Jubileumi Főnix Kupán jártunk 2017.02.11. 14:32

  Jubileumi Főnix Kupán jártunk
  Fiataljaink idén is kitettek magukért a nyolc létesítményében lebonyolított eseményen. A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola idén is megrendezte a népszerű Főnix Kupát, amelyre tizedik alkalommal került sor a cívisvárosban. A jubileumi tornára összesen 43 sportszervezet 77 együttese négy-négy leány és fiú korosztályban mérhette össze tudását. Egyesületünk két kategóriában (LA 2003-2004 és LD 2007) négy csapattal állt rajthoz: az idősebbek tizenhat (!), míg a fiatalabbak kilenc alakulatot felvonultató mezőnyben léptek pályára.

  FőnixKupa2017

  CSAPATÖSSZEÁLLÍTÁSOK

  Kozármisleny SE I. (LD2007): Bernhardt Panna, Horváth Henrietta, Köpösdi Sára, Lubiczki Luca, Ostrosics Adél, Széplaki Flóra, Tóth Málna Kozármisleny SE II. (LD2007): Berisa Erika, Bosnyák Blanka Vanda, Gaál Luca Boglárka, Gyarmati Lili, Karacs Jázmin, Kun Boglárka, Sörös Emília Kozármisleny SE I. (LA 2003–2004): Bálványos Fanni, Bánfai Virág, Buzády Hanga, Dainese Jennifer, Grosics Gréta, Kecskés Noémi, Köpösdi Zsófia, Kutasi Sára, Szakos Dominika, Takács Ivett, Váradi Zsófia, Vártok Tamara, Wéber Veronika Kozármisleny SE II. (LA 2003–2004): Ancil Fanni, Bácsalmási Blanka, Bihari Flóra, Danis Nikolett, Fodor Rebeka, Jarjabka Johanna, Kasziba Barbara, Kornfeld Fanni, Németh Jázmin, Szabó Luca, Verebes Laura EREDMÉNYEK LD2007 – KATTINTS! EREDMÉNYEK LA 2003-2004 – KATTINTS!

  EDZŐSZEMMEL

  Vártokné Szabó Ágnes (LD2007): " – Szinte teljes létszámmal vehettünk részt a jubileumi Főnix Kupán. A tavaly decemberi, XXII. Ferenczy–Budapest Kupával szemben ezúttal két csapattal álltunk rajthoz, így mindenki még több játéklehetőséget kaphatott. A teljességhez tartozik, hogy az első éjszaka előálló egészségügyi probléma miatt a torna ideje alatt szülőként és edzőként is meg kellett felelnem. Köszönöm Vollár Dávidnak és a buszsofőrünknek, hogy segítettek a nehéz helyzetben! A gyerekek teljesítményével elégedett vagyok, szép játékot mutattak, sokat fejlődtek és egyre jobban egységes csapattá válunk. A szülői közösség is nagyon összekovácsolódott, s mindhárom napon végig számíthattunk a támogatásukra." Gyulay László (LA 2003–2004): " – Két csapattal vettünk részt a tornán, de nem szeretném külön venni a két együttest. Színvonalas kupán szerepelhettünk, s a célunk az volt, hogy minden játékos sok lehetőséghez jusson, ezáltal fejlődjön. A célt elértük, sok játék és sikerélmény volt. Mindenki nagyon odatett magát, mindent elkövetett a sikerért. Nagyon büszke vagyok a lányokra! Országos szinten a házigazdákon és rajtunk kívül más egyesület nem tudott két csapattal rajthoz állni. Ez is mutatja, hogy mennyi tehetséges gyermeket foglalkoztatunk. Meg kell említeni, hogy sok problémával, így például sérülésekkel és betegségekkel küzdöttünk. Mindezt nem tudtuk volna kezelni, ha a szülők nem segítenek ennyit! Ezúton is köszönöm a támogatásukat, valamint gratulálok Wéber Veronikának, aki a döntő legjobb játékosa lett!"