KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Kár az első tíz percért 2020.10.30. 00:00

  A Vasas SC-hez látogattunk

  Kár az első tíz percért

  Ifjúsági alakulatunk hétközi mérkőzésen mérte össze tudását fővárosi ellenfelével, egy komoly hiányzóval, mégpedig a lányok edzője, Gyulay László kényszerült itthon maradni kivételesen. Nem kezdtük jól a mérkőzést, mi több, mondhatjuk, hogy rögtön egy zárlat keletkezett a rendszerben: a 9-0 -ás hazai rohamot nem tudtuk megfékezni, így hiába találtunk magunkra ezt követően, a szünetig komoly különbség maradt a két csapat közt eredmény tekintetében. A fordulást követően már kiegyenlítettebb volt a játék képe, aminek következtében 4 találatra zárkóztunk, ám ennél közelebb nem sikerült lopózni, így a fővárosban maradtak a bajnoki egységek. 

  Fekete Tamás: Az első tíz percben rendkívül idegesen játszottunk amit az ellenfelünk azonnal kihasznált és könnyű gólokat szerzett. A második félidőben sokkal taktikusabban kézilabdáztunk és a védekezésünk is összeállt, de az első játékrészben összeszedett nagy hátrányunkat nem tudtuk ledolgozni. Ennek ellenére óriási dicséret illeti a lányokat, küzdeni tudásból ma mindenki jelesre vizsgázott.

  Vasas SC - Kozármisleny SE 33-29 (21-13) 
  Ifjúsági I. osztály
  Vezette: Bognár, Tóth 

  Kozármisleny SE: Bocskor, Wichmann - Kovács 9, Köpösdi 3, Bácsalmási 1, Varga 1, Pocsay, Dézsi 3, Fledrich 4, Takács V. 6, Takács I., Kasziba 1, Grosics, Ancil 1 
  Edző: Fekete Tamás