KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Két győzelem a Balaton partján 2018.12.10. 00:00

  Serdülő, és Ifjúsági III. osztályú csapatunk is bezsebelte a két pontot a BBSC Balatonboglár ellen.

  Két győzelem a Balaton partján

  Serdülő III. osztályú lányaink immáron nyolcadik győzelmüket szerezték meg a bajnokságban. A záró forduló mérkőzésén egy pillanatig sem volt kérdés, melyik csapat hagyja el győzelemmel a pályát. Már az első játékrész végén 7 gólos különbségnél vonulhattak az öltözőbe a lányok. A második félidőben még tovább nyílt az olló, főként az utolsó 12 percben bemutatott 0-9 -es rohamnak köszönhetően.
  Ezzel fellépett a csapat a tabella második helyére a téli pihenő előtt.
  Szép volt Csajok!

  A két pont sorsa nem volt kétséges a nagyon lelkes hazaiakkal szemben. A nyitott védekezés és a támadó játék is rendben volt, mindenki azonos időt játszott, amivel éltek is a játékosok. - Nyilatkozott Borbándi István, aki Bakonyiné Sütő Diána távolléte miatt irányította a csapatot kivételesen.

  BBSC Balatonboglár - Kozármisleny SE (7-14) 12-31
  Serdülő III. Osztály
  Vezette: Kertész Adél, Kertész Bálint

  Kozármisleny SE: Bartók, Kulcsár - Fridrich 5, Ócs 1, Teplán 6, Sasvári 1, Uhljar, Rigó 4, Kocsis 2, Hengl 3, Cseri 9 
  Edző: Borbándi István

   

  A mérkőzések sorában következett az Ifjúsági III. osztályú összecsapás. Az első félidő negyedik percéig volt döntetlen az állás, attól kezdve végig csapatunk vezetett a mérkőzésen. Hol több, hol kevesebb góllal, ám megnyugtató előnyt kiharcolni egyszer sem sikerült. A félidei pihenő alatt 12-16 -on állapodott meg az eredményjelző. Talán túlzottan is megnyugodtunk, így ellenfelünk már 2 találatra is megközelítette gárdánkat. Jött is az időkérés Istvántól, ahol rendezte a sorokat. A mérkőzés hátralévő részében már nem volt kérdés a két pont sorsa, a vége magabiztos győzelem lett.

  A sereghajtóhoz utaztunk, győztünk is, de csak az utolsó 10 percben vált meggyőzővé a győzelmünk. A sok utazás ezen a héten látszott a lányokon, fiatal még a csapat szokniuk kell a heti két mérkőzést és a kilométereket. Nem kezdtünk jól a sokkal nagyobb hazaiakkal szemben, de a nyitott védekezéssel megzavartuk, megbénítottuk a támadó játékukat. A sok labdaszerzésből sok indulásunk volt, de megint rengeteg ziccert tékozoltunk el a félidőben még is mi vezettünk 4 góllal. A második félidőben sor csere volt és a bemelegítés hiánya meg is látszott. Az eladott labdák, kihagyott ziccerek száma megbotránkoztatóan sok volt erre semmilyen mentség nincs. Kereste önmagát a csapat és a végére meg is találta. Ezzel a III. osztályú ifi bajnokság őszi szezonja véget is ért, a 4. pozíciót foglaljuk el ami a realitásoknak meg is felel. Szerdán pedig egy ki-ki meccs jön a közvetlenül mögöttünk lévő Érddel szemben, ahol a két pontot mindenképpen meg kell szerezni.

   

  BBSC Balatonboglár - Kozármisleny SE (12-16) 23-33
  Ifjúsági III. Osztály
  Vezette: Kertész Adél, Kertész Bálint

  Kozármisleny SE: Hausznek - Kornfeld 1, Bihari 3, Kasziba 1, Verebes 3, Bálványos 2, Takács 4, Váradi 6, Bácsalmási 1, Grosics 5, Jarjabka 2, Danis 4, Németh 1,
  Edző: Borbándi István