KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Két hazai mérkőzés, két győzelem 2019.09.01. 00:00

  Felnőtt csapatunk újabb két felkészülési mérkőzést játszott: a rotáció jól működött, legyőztük a Pénzügyőrt és a Hódmezővásárhelyt is. Nemsokára jön a főpróba.

  Két hazai mérkőzés, két győzelem

  A hetedik és a nyolcadik felkészülési mérkőzésünket is kipipáltuk. A Pénzügyőr ellen 35 gólt szereztünk, a Hódmezővásárhelynek pedig 41-et lőttünk, a futómennyiségünk megint átlag feletti volt, vagyis van ok a bizakodásra a közelgő bajnoki rajt kapcsán.

  – Mivel ma is két meccset játszottunk, igyekeztem elosztani a terhelést – fogalmazott vezetőedzőnk, Kovács Tamás. – Az első mérkőzésen nagyon álmosan kezdtünk. Védekezésben elmaradtak az ütközések és a beállóval sem tudtunk sokáig mit kezdeni. A nyitott védekezésből visszaállva stabilabb lett a védekezés, elöl pedig sokszor kerültünk jó helyzetbe. A második félidőben jött a szokásos: kiváló futómennyiségünknek köszönhetően kezdtük bedarálni ellenfelünket. A folyamatos rotáció miatt mindig volt fent friss ember a pályán. Az 50. perc környékén el kellett volna dönteni a meccset teljesen. Ma még nem ment. Mire kell, menni fog. Szemmelrock Dórát ki kell emelnem, az elmúlt hetekben újra régi önmagát idézve játszik. A második meccsen az NB II-es Hódmezővásárhely ellen hamar jelentős előnyre tettünk szert. A nyitott védekezés ezúttal sokkal jobban működött, és azonnal igyekeztünk gólra váltani a megszerzett labdákat. Hatvan támadást vezettünk, ennek örülök, főleg annak tükrében, hogy volt már bennünk egy délelőtti edzőmeccs is. Kozsán Vivien személyében újoncot avattunk: ismét egy fiatal, aki az ifiből kerülhet a felnőttbe.

  Felnőtt csapatunk nyolc felkészülési meccset játszott le eddig, amelyből hatot megnyert, egyszer döntetlenezett és egyszer kikapott. A bajnoki rajtig két meccs van vissza: szerdán Komlón a serdülő fiúk ellen lépnek pályára Linderék, majd jöhet a főpróba a Rinyamenti KC elleni hazai Liga Kupa-összecsapással.

   

  Kozármisleny SE – Pénzügyőr SE 35-30 (16-15)
  Felkészülési mérkőzés. Kozármisleny SE: Radochay – Grénus 1, Szemmelrock 9, Halász 4, Gulya, Polics 4, Schäffer 2. Csere: Németh (kapus), Réti 3, Leitner 3, Péter P. 3, Linder 2, Tóth T. 2, Markovics 1, Kozsán 1, Nemes. Vezetőedző: Kovács Tamás.
  Hétméteresek: 4/4, ill. 5/5.
  Kiállítások: 6, ill. 0 perc.

   

  Kozármisleny SE – Hódmezővásárhelyi LKC 41-23 (22-8)
  Felkészülési mérkőzés. Kozármisleny SE: Radochay – Tóth T. 2, Szemmelrock 6, Halász 2, Gulya, Polics 2, Markovics 8. Csere: Németh (kapus), Péter P. 7, Schäffer 5, Kozsán 4, Linder 2, Grénus 1, Réti 1, Leitner 1. Vezetőedző: Kovács Tamás.