KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Két nap, két győzelem 2019.03.12. 00:00

  Serdülő csapatunk pénteken az Ifjúsági III. osztályban, míg szombaton a Serdülő I. osztályban volt érdekelt.

  Két nap, két győzelem

  Pénteken Tolnára utazott csapatunk, hogy lejátsza soros mérkőzését az Ifjúsági III. osztályú bajnokságban. Az első játékrész talán az utazásnak is köszönhetően kevés találatot hozott, türelmetlenek voltunk, mind támadásban, mind védekezésben. A koncentrációnk is csak időnként éledezett, így volt ez a második félidő első felében. Ebben a periódusban sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzés végkimenetelét. Ha kicsit szenvedve is, de végül csak sikerült elhoznunk a két bajnoki egységet Tolnáról.

  Végig kínlódtuk az egész mérkőzést, türelmetlenek voltunk a védekezésben, igaz nehéz egy olyan ellenféllel játszani aki sokáig támad. A befejezéseket elkapkodtuk, rossz döntéseket hoztunk, és emellett a pontatlanság is a játékunk része volt. A második félidő elején volt egy időszak, amikor koncentráltan játszottunk és ezzel el is döntöttük a mérkőzést. Harcos, küzdelmes mérkőzés volt, ami jó felvezetése volt a szombati Dorog elleni mérkőzésnek. - Összegezte a mérkőzést Borbándi István.

  Tolna KC - Kozármisleny SE (9-8) 17-21
  Ifjúsági III. Osztály
  Vezette: Dravecz Tibor, Simon Barna

  Kozármisleny SE: Hausznek - Kornfeld, Dézsi 4, Bihari 2, Verebes 2, Bálványos 2, Takács 4, Bácsalmási 1, Grosics 1, Jarjabka 3, Danis 1, Németh, Váradi 1
  Edző: Borbándi István

   

  Szombat délután következett a Dorogi ESE elleni összecsapás hazai pályán, mely igen fontos volt a bajnokság végkimenetelének szempontjából. Éreztük a tétet, ez meg is látszott játékunkon. Bátortalanul, önbizalmunkat vesztve kezdtük a mérkőzést, ami az első osztályban nem fér bele egyik csapat ellenében sem. Tizenkét perc után 4-9 állt az eredményjelzőn. Ekkor kezdtük összeszedni magunkat, visszatérni a mérkőzésbe, s egy huszáros hajrát követően, a szünetben már nálunk volt az előny, még ha csak egyetlen apró gólocskával is. A második játékrész ugyan úgy kezdődött, ahogyan az első: ijedten, önbizalomhiánnyal kezdtünk ismét játszani, a védekezésünkben is komoly lyukak tátongtak. Szerencsére úgy, ahogyan az első félidőben, most is vissza tudtunk nyúlni a lelki erőnkhöz, s felzárkózni, majd a játékrész végén egy 5-0 -ás sorozatot produkálva, egy góllal a mérkőzést is megnyerni.

  Borbándi István nem élete legnyugodtabb mérkőzésén volt túl:

  Két ellenféllel találkoztunk ezen a délutánon, és a nehezebben legyőzhető az SAJÁT magunk voltunk. Mindenki tudta, hogy ez a mérkőzés nem lesz egyszerű, sok mindent el fog dönteni, habár még sok mérkőzés van hátra. A tét minket nyomot agyon, kétszer is elvesztettük a mérkőzést és nagyon mély gödörbe kerültünk. Mentálisan viszont erősek maradtunk, a harcosságunknak köszönhetően megnyertük a mérkőzést. Remélem saját magunknak is sikerült bizonyítani, hogy ha kellő önbizalommal lépünk pályára és az elvégzett munkában hiszünk, akkor az ilyen mérkőzéseket könnyebben tudjuk abszolválni. Gratulálok a serdülő keret  minden tagjának. ez a siker remélem ad egy olyan lökést, amivel a hátralévő mérkőzéseket kellő önbizalommal tudjuk végig játszani.

  Kozármisleny SE - Dorogi ESE (14-13) 25-24
  Serdülő I. Osztály
  Vezette: Snóbli Balázs, Snóbli Gyula

  Kozármisleny SE: Hausznak, Wichmann - Kornfeld, Dézsi F. 10, Bihari, Verebes, Bálványos 2, Takács 3, Bácsalmási 2, Grosics 1, Jarjabka, Danis 2, Dészi N., Váradi 2, Ancil 2, Köpösdi 1
  Edző: Borbándi István