KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Két pontért utazunk Szombathelyre 2021.09.25. 00:00

  A bajnokság harmadik körében ismét egy fiatal együttessel találkozunk, a Szombathelyi KKA U19 vendégei lesznek a lányok. Bízunk benne, hogy Vas megyéből is elhozzuk a két pontot!

  Két pontért utazunk Szombathelyre

  Két mérkőzésből két győzelemnél tart eddig felnőtt csapatunk az NB I. B Nyugati csoportjában. Az első körben az újonc Komárom otthonában nyertünk magabiztosan, majd hazai pályán a Győri Audi ETO U19 ellen óriási csatában, fordulatos meccsen gyűjtöttük be a két pontot.

  Az szinte borítékolható, hogy most vasárnap sem lesz könnyű dolgunk. Leendő ellenfelünk, a Szombathelyi KKA U19 eddig szintén két mérkőzésen van túl, mindkettőt idegenben vívta meg: Győrben győzni tudott egy góllal, a Gárdony-Pázmánd vendégeként azonban hattal alulmaradt. Jó kérdés, vasárnap melyik arcát mutatja majd!

  Persze nekünk elsősorban a saját „arcunkra” kell figyelnünk. Ha a játékunk rendben van, és azt hozzuk, amire képesek vagyunk, behúzzuk a harmadik bajnokinkat is, de az biztos, hogy ezért rengeteget kell majd dolgoznunk.

  – Nehéz héten vagyunk túl, többen betegséggel küzdöttek – fogalmazott vezetőedzőnk, Zdenko Kordi. – Fiatal, de képzett játékosokból álló csapat lesz az ellenfelünk, amely sokat fut, gyors, épp ezért a visszarendeződésre, a megfelelő koncentrációra nagyon kell ügyelnünk ezen a mérkőzésen. Természetesen szeretnénk jó eredményt elérni Szombathelyen!

  Hajrá, lányok, hajrá, Misleny!

   

  Szeptember 26., vasárnap, 17.00

  Szombathelyi KKA U19–Kozármisleny SE

  Szombathely, Egyetemi sportcsarnok

  Játékvezetők: Rózsahegyi Brigitta, Südi Péter