KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Kevés játékos, sok találat 2019.04.15. 00:00

  Ifjúsági I. osztályú lányaink a tabella végén tanyázó TFSE-KSA csapatát látták vendégül.

  Kevés játékos, sok találat

  Bár sérülések tizedelik csapatunk, a teljesítményen ez egy pillanatig sem látszott. A bevethető állapotban maradt játékosok kettőzött erővel álltak, állnak helyt minden mérkőzésen. Egy pillanatig sem spórolt senki az erejével, annak ellenére sem, hogy pontosan tudták a játékosok is, cserére nem igazán lesz lehetőségük. Ennek megfelelően már az első játékrész során komoly előnyt építettünk ki a jó védekezésnek, és az ehhez társuló kreatív, érett támadójátéknak köszönhetően. A folytatásban bár védekezésünk egy kicsit engedett feszességéből, támadásban mindig volt válaszunk ellenfelünk találataira, így nem volt kérdés a győzelem, csak annak mértéke. A záró sípszó pillanatában 12 találat volt a különbség a két alakulat között. Aki kilátogatott a mérkőzésre, nem panaszkodhatott, helyenként igen szép, szórakoztató kézilabdát láthatott, sok góllal megspékelve.

  Gyulay Laci természetesen mosolyogva mondta el gondolatait: Nagyon örülök a győzelemnek, és az első félidei teljesítményünknek! Ekkor komoly, ötletes, szép játékot játszottunk és remekül védekeztünk. A második félidőre kicsit szétesett a védekezésünk, és több hiba is csúszott a játékunkba. Őszintén szólva ezen nem csodálkozom, hiszen hatalmas terhelésnek voltunk kitéve az utóbbi időben, és minden olyan meccset megnyertünk amit lehetett, ezért hatalmas dícséret jár a lányoknak!

  Kozármisleny SE - TFSE-KSA (18-9) 38-26
  Ifjúsági I. Osztály
  Vezette: Snóbli Balázs, Snóbli Gyula

  Kozármisleny SE: Bocskor, Vukmann, Wichmann - Acsai, Kovács 8, Leitner 5, Lazic, Pocsay 9, Fledrich 5, Takács 2, Menyhei 4, Köpösdi 5
  Edző: Gyulay László