KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Kiváló körülmények között kemény munkát végeztünk 2021.08.17. 00:00

  A közel egyhetes edzőtábort követően már ismét itthon készül tovább felnőtt csapatunk a bajnoki rajtra. Hajdúnánáson kiváló körülmények között dolgozhattunk, csak a munkára kellett koncentrálnunk.

  Kiváló körülmények között kemény munkát végeztünk

  Teljes kerettel, tizennyolc játékossal utaztunk Hajdúnánásra, a csapattal tartott Lengyel Leonetta is, aki vállsérülése miatt még nem tud teljes értékű edzésmunkát végezni. Kiváló körülmények vártak minket, a szállásunk is remek volt, a tavaly januárban átadott Hódosi Imre Sportcsarnokban pedig minden adott volt a minőségi munkához. Napi két edzést tartottunk, egyszer volt csak a lányoknak egy szabad délelőttjük, amit ki is használtak – kicsit kiengedtek a hotelben, élvezték a szolgáltatásokat. Egy edzőmeccs is szerepelt a programban, a házigazdák szintén NB I. B-s csapatával találkoztunk.

  nánás_belső.jpg

  – Gyorsan eltelt a hat nap Hajdúnánson! Jó körülmények között tudtunk készülni, kemény munkát végeztünk, így nagyon örültem annak, hogy semmi másra nem kellett koncentrálnunk, csak az edzésekre, illetve a megfelelő mennyiségű pihenésre a foglalkozások között. Kiváló alkalom volt ez arra, hogy még jobban megismerjük egymást. Amit elterveztünk, azt sikerült is elvégezni a tábor ideje alatt – fogalmazott vezetőedzőnk, Zdenko Kordi.

  Csapatunk itthon folytatja tovább a felkészülést. Ezen a héten két edzőmeccs is szerepel a programban, szerdán (18.30) az Orosházával, szombaton (18.00) a Tempó SE-vel találkozunk. A mérkőzések megtekintése ingyenes, de a jelenleg érvényben lévő szabályok szerint védettségi kártya és személyazonosságot igazoló dokumentum együttes bemutatása szükséges a belépéshez.