KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Komoly küzdelem hazai pályán 2020.12.02. 00:00

  Ifjúsági II. osztályban a Mohácsi TE 1888 csapata volt vendégünk

  Komoly küzdelem hazai pályán

  Végre pályára léphettek lányaink. A tabella élmezőnyéhez tartozó ellenfelünk több olyan játékost is felvonultatott az összecsapáson, akik már az NBI/B felnőtt bajnokságában is bizonyították rátermettségüket, no ennek ellenére lányaink nem ijedtek meg a feladattól. Bátran igyekeztek végrehajtani Gyulay László utasításait, aki főképp a védekezésre helyezte a hangsúlyt, amivel nem is volt probléma. 18 találatot engedélyeztünk mindössze ellenfelünknek, igaz, a felállt fal elleni támadásainkba még sok hiba csúszott, így a mérkőzés végén ellenfelünk örülhetett a két pontnak. 

  Gyulay László: Nagy küzdelemre késztettük a listavezetőt. Védekezés és a lerohanásaink, amire eddig a fő hangsúlyt fektettük, nagyon jól működtek, míg a felállt védelemmel szembeni támadásainkba sok hiba csúszott. Amire a fő hangsúlyt fektettük az a védekezés volt, ami remekül működött, így elégedett vagyok a látottakkal.

  Kozármisleny SE - Mohácsi TE 1888 15-18 (9-8) 
  Ifjúsági II. osztály
  Vezette: Snóbli, Snóbli 

  Kozármisleny SE: Nagyvizeli, Harmati - Tornyos, Bihari, Kornfeld 4, Verebes, Bálványos 2, Kocsis, Kaál-Nagy 4, Cseri 3, Tóth 1, Pál-Kovács 1
  Edző: Gyulay László