KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Végig kontrolláltuk a meccset – győztünk Szombathelyen! 2021.09.27. 00:00

  Három forduló után is hibátlan felnőtt csapatunk: a Szombathelyi KKA U19 ellen is győztünk, így már hat pontnál tartunk!

  Végig kontrolláltuk a meccset – győztünk Szombathelyen!

  Az első félidő nem a védekezésről szólt Szombathelyen, rögtön a kezdéstől sűrűn potyogtak a gólok. A 10. percben már tizenötnél tartott a két csapat, szerencsére ebből az őrült rohanásból mi jöttünk ki jobban, hiszen 9-6-ra vezettünk. A 24. percre már hatgólosra növeltük az előnyünket (13-19), s miután 22-17-es állásnál mehettünk pihenni, nyugodtan kijelenthettük, hogy sínen vagyunk.

  A második félidőt jól kezdtük, tovább növeltük előnyünket, de aztán megtorpantunk. A 43. percre két gólra (23-25) feljöttek a házigazdák, akik aztán egészen a hajráig tartották ezt a kis különbséget, izgalmassá téve a végjátékot. A mérkőzés utolsó két találata azonban a miénk volt, Szemmelrock és Varga tette fel az i-re a pontot – ennek köszönhetően végül 33-29-re győztünk.

  – Fontos győzelmet szereztünk idegenben – értékelt vezetőedzőnk, Zdenko Kordi. – Végig kontroll alatt tartottuk az eredményt, néhányszor sikerült elszakadni a hazaiaktól, de az előnyünket nem tudtuk megtartani, visszajöttek a szombathelyiek. Mutattunk jó dolgokat, amiket meg kell tartsunk a jövőben, a többin pedig dolgozunk tovább. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez!

  Szombathelyi KKA U19 – Kozármisleny SE 29-33 (17-22)
  Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport.
  Vezette: Rózsahegyi Brigitta, Südi Péter.
  Kozármisleny SE: Ferenczi (kapus) 21/5, Tóth I. (kapus) 13/0 – Schäffer 6/4, Markovics 1/1, Grénus 1/1, Varga 8/7, Tobak, Bánhidi 5/4, Szabó, Scheffer 9/8, Brettner 4/2, Hornyák, Halász 2/1, Péter P., Kovács V., Szemmelrock 8/5.
  Vezetőedző: Zdenko Kordi.

  A kapusok neve mögött a kaput eltaláló lövés/védés, a mezőnyjátékosok neve mögött a kapura lövés/gól szám található.