KOZÁRMISLENY SE

handball team

  „Köszönöm a szurkolóknak a rengeteg kedvességet!” 2019.05.09. 00:00

  Nagyon büszke a lányokra, s a következő szezonban ismét érmes akar lenni a csapattal. Hosszu Boglárka az alapozást már a többiekkel kezdheti el.

  „Köszönöm a szurkolóknak a rengeteg kedvességet!”

  Pontosan emlékszik a dátumra: október 24. Azt mondja, ezt egy életre megjegyezte. Addig sosem szenvedett komolyabb sérülést, most őt is utolérte a végzet, csapatunk egyik meghatározó játékosa, Hosszu Boglárka térdében minden elszállt, ami elszállhatott – elszakadt a kereszt- és az oldalszalag, sérült a porc és a tok is a Vasas elleni kupameccsen.


  – Nagyon nehéz időszak volt ez számomra, főleg az elején – mesélte a 27 éves játékos. – Nem volt egyszerű elfogadni ezt a helyzetet, de nem volt más választásom. Most, hogy kifelé jövök belőle, már sokkal jobban érzem magam: örülök neki, hogy tudom, az alapozást már együtt kezdhetem a lányokkal. Az orvos nemrég azt mondta, hogy belevághatok a futásba. Megmondom őszintén, sosem örültem még ennyire neki, hogy végre futhatok! De azt beszéltük meg a Krisztával, hogy várunk még egy–két hetet, ezen már amúgy sem múlik semmi. Megesett ugyanis, hogy kicsit túltoltam a munkát, aztán utána három-négy napig semmit sem tudtam csinálni.


  Márpedig most (még) türelmesnek kell lenni, ez a legfontosabb. A lényeg, hogy utolérje magát, hogy aztán az alapozást már a többiekkel együtt kezdhesse el. Azokkal a lányokkal, akikkel az utóbbi hónapkban nem lehetett ott a pályán, nem segíthetett nekik, csak a pálya széléről szorított értük. S akik mindent megtettek nélküle, érte, hogy sikeres legyen a Kozármisleny SE: sorra nyerték a meccseket, aminek köszönhetően végül bronzérmet szereztek.

  – Nagyon büszke vagyok a lányokra, jó volt látni a játékukat, azt, hogy mennyit fejlődtek. Annyi melót végeztek, hogy azt sem tudom, hogyan bírták! Én meg csak ott ültem a pálya szélén, s bizony megesett, hogy elsírtam magam. De most már tényleg sokkal jobb. Egyébként pedig köszönöm a szurkolóknak a rengeteg kedvességet, nagyon sokat segítettek azzal, hogy érdeklődtek, odafigyeltek rám, elvittek a meccsekre. Mindez nagyon jólesett!

  A mostani harmadik helyben természetesen Hosszu Bogi munkája is benne van. S a jobbszélsőnk bízik benne, hogy a következő szezonban is hasonló sikereket él át a csapat, immár az egész szezonban vele együtt.

  – Nem bánnám, ha jövőre még fényesebb lenne az érem! – teszi hozzá nagy mosoly kíséretében.

  Így legyen!