KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Kozármislenyben, Bólyban, Szederkényben és Szentlőrincen a legkisebbek is lezárták a szezont 2021.06.17. 00:00

  U8-11-es korosztályaink évértékelője

  Kozármislenyben, Bólyban, Szederkényben és Szentlőrincen a legkisebbek is lezárták a szezont

  Volt ahol minden edzést megtudtunk tartani. Volt ahol nem volt lehetőség az iskolák bezárása miatt. A szezon végén azonban minden gyereknek sikerült pályára lépni! Kevés nagyobb bolodgság érte ebben az évben a gyerekeket, mint azon napon, amikor "meccsezhettek"

  Íme az éves értékelések!

   

  KSE U10 – Hosszu Boglárka

    U10.jpg

  Szerencsére, csak egy olyan hetünk volt amikor a vírus helyzet miatt amikor kevés játékos tudott részt venni az edzéseken, de összességében mindig nagy létszámban tudtunk készülni! Ebben az évben nagyon nagy előrelépéseket tudtunk tenni, és év végére már szépen össze érett minden szempontból  társaság. Sajnáljuk, hogy kevés fordulónk volt de az utolsó meccsünk igazán emlékezetes Kozármisleny-Mohács "rangadóval" fejeződött be, ahol a szülőknek, testvéreknek köszönhetőn szuper hangulatban játszhattunk. Nekem az ideiglenes "pihenő" előtt ez különösen nagy jelentőséggel bír. Köszönöm szépen a szülőknek a partneri hozzáállast az elmúlt évek alatt. A lányoknak a sok munkát, vidám pillanatokat. Rengeteget tanultam tőlük én is, nagyon büszke vagyok rájuk és arra, hogy én indíthattam el őket a kézilabda világában. (Van akivel 4 évig dolgozhattam együtt, már ovi óta) Mindenkinek kellemes pihenést kívánok a nyári szünetre, hogy utána újult erővel vághasson bele a csapat  következő szezonra.

   

  KSE U9 – Györfi Erika

  U9.jpg

  Az idei évet szeptemberben nagy lelkesedéssel kezdtük. Többen részt vettek nyári táborunkban is, majd ismét megnehezítette életünket a járvány. Nagy sikernek élem meg, hogy a közel 20 fos létszámot év végéig sikerült megtartani. Idén legfőbb célom volt, hogy amit az előző évben megtanultak, azt az idei évben már készség szinten tudják alkalmazni a lányok. Megismerkedtek a védekezés alapmozgásaival, valamint az indulócselekkel, amit nagy örömömre már az év végi fordulón viszont láthattam. A lányok nagyon várták a mérkőzéseket, sajnos erre csak év végén került sor, de annál nagyobb öröm volt számukra. Különös élmény volt, hogy végre Ők is felhúzhatták az új mezeket. Jó volt látni, hogy boldogan, nagy akarattal léptek pályára a kisiskolás fordulón. A nyárra Mindenkinek jó pihenést kívánok! A lányok mozogjanak, labdázzanak sokat és várjuk az augusztusi tábort, ahol elkezdhetjük ismét a közös munkát! Szeretném megköszönni a szülőknek, hogy a nehézségek ellenére is támogatták és segítették munkámat! Hajrá MISLENY!

   

   KSE U8 – Linder Luca

  U8.jpg

  Szeptemberben az iskola kezdéssel egyidőban kezdtem el a gyerekeket toborozni a kozármislenyi iskolában. Néhányukat az óvodai foglalakozásokról már ismertem, illetve a tavalyi nyári táborból. A legelső edzésen már 11-en voltunk és ez a szám csak növekedett az ősz folyamán. Legmagasabb létszámunk 23 fő volt. A covid alatti lezárások alatt is tudtunk szerencsére edzést tartani, amelyet ez idő alatt is sokan látogattak. Fő szempontom az volt, hogy belekóstoljanak a gyerek az edzések világába, megszeretessem velük sportágunkat és a labdás ügyességük, koordinációjuk, technikájuk fejlődjön. Egytől egyig rengeteget fejlődtek a szezon során, ami számomra is nagy öröm, hiszen láttam, hogy az elvégzett munkának van eredménye. Nagy büszkeséggel töltött el a hétvégi fordulón látott teljsítményük is, úgy érzem nagyon jó kis csapat alakulhat ki belőlük! Remélhetőleg a jövő szezonban már a meccsezésből is több jut és a szülők is többet láthatnak majd gyermekeikből. Addig is kérném a szülőket, hogy továbbra is támogassák a gyerekeket a sportolásban, hiszen tapasztalatból mondhatom, hogy rengeteg mindenre megtanít, amit az életük minden területén hasznosíthatnak! Szép nyarat, jó pihenést kívánok mindenkinek!

   

  KSE-Bóly U9-8 – Markovics Rebeka

   U9Bóly.jpg

  Augusztusban kezdtük el a felkészülést, majd ismét megnehezítette életünket a járvány, hónapokig sajnos teremhiány miatt nem tudtunk termi edzést tartani. A szezonban a legfőbb célom az volt, hogy azokat a képességeket, technikai elemeket, amit az előző évben elsajátítottak lányaim készség szinten, automatikusan tudják alkalmazni. Fontosnak tartottam, hogy azokat az alap- de annál fontosabb- dolgokat képesek legyenek önállóan használni.  Az év zárásaként viszontláthattam ezt  a kisiskolás bajnokságon, ami nagyon nagy örömmel töltött el, különösen azok a pillanatok, amikor sok mosolyt, boldogságot láthattam az arcokon. A nyárra Mindenkinek jó pihenést kívánok, várjuk az augusztusi tábor kezdetét, ahol elkezdhetjük a közös munkát újra. Külön köszönöm a szülőknek, hogy a nehézségek ellenére is támogatták és segítették munkámat.

   

  KSE-Szederkény U9-8 – Halász Bernadett

   

  Nem indult könnyen az év, hiszem mikor elkezdődtek volna az edzések, kaptam egy üzenetet, hogy nem mehetek edzést tartani a szederkényi iskolába a covid miatt. Ezután több hónapon keresztül online kellett tartani az edzéseket. Nem volt könnyű, hiszen a gyerekeknek nagyon hiányoztak az edzések és várták hogy újra együtt edzhessenek. Április körül elkezdhettük az edzéseket a bólyi csapattal együtt. Először heti egy alkalommal és a végére már heti 2-3 alkalommal mehettünk edzeni. Ez a kis időszak jó volt arra, hogy átvegyük a már tanult dolgokat és gyakoroljuk azokat. Sajnos ez az év tanulás szempontjából nem sikerült a legfényesebben, de  remélem jövőre több lehetőségünk lesz együtt edzeni és fejlődni. Szeretném megköszönni a szülőknek, hogy arra a pár edzésre elengedték a gyerekeket és hozták vitték őket ha kellett. Jövőre folytatjuk! A nyárra jó pihenést!

   

  KSE-Szentlőrinc U11-10 – Polics Tímea

   U11SZL.jpg

  2020 augusztusában kezdtük meg a felkészülést a lányokkal a 2020-2021-es szezonra! Alapból nem egy túl nagy létszámmal kezdtük meg az évet, mert a lányok korosztály szerint csoportokra lettek bontva itt Szentlőrincen, de az a kis létszám egész évben szépen látogatta az edzéseket! Szerencsés helyzetben voltunk hogy amikor a covid helyzet miatt bezártak iskolák, csarnokok mi Szentlőrincen végig edzhettünk és nem volt nekik hosszú edzés nélküli időszak! Szépen fejlődtek, megfelelően tudtunk előrelépni, fejlődésük szempontjából nem volt visszaesés, viszont az nagyon rossz volt hogy hónapokon keresztül nem tudtunk meccset játszani, viszont itt az év végén lehetőség adódott egy fordulóra és megnyugtató volt látni, hogy meccsterhelés nélkül is mennyit léptek előre! Remélem a jövőben már nem fog bele szólni a covid a fordulókba, edzésekbe és minél több gyerek szeretne kézilabdázni Szentlőrincen! Idén a toborzás elmaradt de remélem jövőre minél többen választják ezt a sportot! Én három év után távozom a kis csapatomtól, nagyon fognak hiányozni a lányok, nagyon megszerettem őket, amellett hogy én tanítottam őket, én is nagyon sokat tanultam tőlük! Köszönök nekik es szüleiknek mindent! Tartsatok ki ez a sport mellett lányok, lesznek nagyon nehéz pillanatok, de higgyétek el megéri! Figyelni foglak titeket a későbbiekben is!

   

   

  KSE-Szentlőrinc U9-8 – Schäffer Éva

   U9SZL.jpg

  Augusztus végén egy táborral keztük el az edzéseket a szentlőrinci U9-8-as korosztállyal. A covid hatására több edzésünk is elmaradt, de szerencsére az edzésekkel teljesen leállnunk nem kellett. Sajnos nagyon nehéz volt ebben a járványos időszakban dolgozni, hiszen sokuknak otthon kellett maradniuk, így nem edzettek a többiekkel, emiatt vannak lemaradásaink. Év közben többen abbahagyták különböző okokból, viszont most év végére még több új játékos jött, így már könnyebb dolgozni. Egész évben nem tudtunk mérkőzést játszani a vírus miatt, így nem kaptam semmiféle visszacsatolást arról, hogy az a munka amit csinálunk jó vagy sem. Junis 12-én aztán végre pályára léphettünk, és nagyon büszke voltam arra amit láttam a gyerekektől! Küzdöttek, akartak és nagyon sokat fejlődtek ez idő alatt is.
  Mindenkinek kellemes pihenést, nagyon jó nyarat kívánok! Augusztusban találkozunk!