KOZÁRMISLENY SE

handball team

  Közel a bravúrhoz 2020.03.10. 00:00

  A tabella másodikja ellen értünk el szép eredményt idegenben

  Közel a bravúrhoz

  A GÓNA SZKKE vendégei voltunk a hétvégén, így hosszú utazás után futhattunk csak ki a pályára, ám ennek ellenére kiválóan kezdtük az összecsapást. Az első játékrészben gyakorlatilag a mi akaratunk érvényesült a pályán, a 10 hazai találatra 13-al válaszoltunk. A fordulást követően, részben a kis létszámnak is köszönhetően fáradni látszott a társaság, és a gólínségből mi jöttünk ki rosszabbul: ők 9, mi 5 találatot szereztünk a második 25 perc során! Ha az a pár ziccer bent van … No de mint tudjuk, a sportban nincsen “ha”, azonban szomorkodni így sincsen okunk, hiszen a második helyzett otthonában maradtunk le épp csak egy csipetnyivel a pontszerzésről. 

  Bareith Judit: Korai kelés, hosszú út, nem teljes keret, idősebb ellenfél, így nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek. Mégis jól kezdtük az összecsapást, és amíg nem fogyott el az erőnk, addig a pontszerzés lehetősége is benne volt a pakliban. Hiányérzetem pár kimaradt ziccer miatt van, ezt nagyon sajnáltam, de összességében úgy gondolom, hogy ez egy szép eredmény. 

  GÓNA SZKKE - Kozármisleny SE 19-18 (10-13) 
  Serdülő III. Osztály
  Vezette: Erdélyi, Góth 

  Kozármisleny SE: Gyarmati - Köpösdi 3, Töök, Solymosi, Bernhardt 2, Lubiczki, Szabó, Ostrosics, Rigó 8, Tóth 1, Pintér 3, Kun 1
  Edző: Bareith Judit